Annawii

JUBILEUM, MYS & GRILLMIDDAG

God morgon raringar! Helgen har varit riktigt bra hittills med mysig personalmiddag i fredags (jisses vad lillan fick uppmärksamhet av bästa kollegorna ♥), lite jobb/fotning på Häggströms igår, massor med mys med lilla familjen och grillmiddag igår. Underbart! Är så mysigt att ha Micke hemma hela helgen så både jag och lillan njuter för fullt, längtar redan till semestern då vi får 4 veckor ihop för inget klår ledighet med dessa godbitar ♥.
Planerna för denna söndag är att bara mysa hemma, ta ett par promenader och sammanställa ett par jobb som ska vara klara i veckan. Känns så kul att det börjat trilla in ett par frilansjobb för livet som föräldraledigt är ju inte superglassigt så nu kan jag lägga undan lite pengar på huskontot. Vi har ett par saker som ska fixas i sommar (stuprännor, balkongtak samt fönster) och nästa sommar tänkte vi dra in fiber så vi har det vi gör. Sommaren därpå har vi dock planerat utlandsresa men jag hoppas att vi kan göra det innan så försöker spara de extrapengar som kommer in i stället för att slösa. Det är helt nytt för mig som aldrig sparat men väldigt kul och motiverande!
Vad gör ni denna sköna söndag sötnosar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Oj så förvånad jag blir när du skriver att du aldrig sparat pengar! Sånt gör ju de flesta redan i tonåren för att få råd att köpa det man vill ha 🙂 Men hur menar du då? För ni har ju köpt hus, bil, åkt på resor, köpt dyr kamera osv. Billiga flygbiljetter kan man ju kanske köpa för sin lön en månad, men en bil och handpenning till hus brukar ju kosta en del… Detta är verkligen inte menat som kritik utan jag är enbart nyfiken på hur du menar att ni gjort då jag sedan 15 års åldern har sparat pengar med hjälp av extrajobb 🙂 Det är ju på det sättet som jag lyckats samla ihop tillräckligt mycket för att åka utomlands och plugga samt att det finns en del insamlat till en insats till en lägenhet för att jag i framtiden vill köpa. Eller ja, i Stockholm är det ju nästan ett måste eftersom det är en sån enorm bostadsbrist!