Annawii

EN NY UTVECKLINGSFAS ELLER DÅLIGA RUTINER?

God morgon raringar! Denna helghar varit mysig men lätt intensiv hittills då lillan varit ovanligt gnällig och inte alls nöjd. Tror det antingen beror på att hon gått in i ett nytt utvecklingssprång eller på att vi fick lite knäppa rutiner i både torsdags och fredags. Igår kväll följde vi dock våra rutiner till punkt och pricka så hon slocknade tidigt vid mitt bröst och har faktiskt sovit bra i natt så jag håller tummarna för att hon får må lite bättre i dag ♥. Måste även få berätta att hon faktiskt satt själv en kort stund igår kväll (ca 1 minut) så jag kan tänka mig att hon har mycket frustration i kroppen då hon vill så mycket (krypa och sitta själv) men inte riktigt behärskar det än. Vet ju själv hur jag blir i sådana situationer så hon brås säkert på mig hihi.
Nåväl, i dag hoppas vi på en bra dag då Micke slutar tidigt och planerna för dagen är ett par långpromenader, outfitfotografering, mys med momma och moffa plus en sväng på Avion. Har beställt en grej till Therez lilla ”V”:s namngivelsefest som ska hämtas ut. Kul! För övrigt är jag på ett gott humör trots en enorm trötthet för våren börjar göra ett litet intåg och det känns i kroppen att vi går mot sommar. Ljuvligt! Kan knappt bärga mig till vi får vara lediga alla tre tillsammans i sommar för det ska bli så mysigt att få vara en familj på heltid i en månad. Då kanske lillan börjat krypa också så då kan vi vara ute och ha henne på en filt medan vi donar på i trädgården. Snacka om min dröm hihi.
Hur har ni haft det i helgen raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Arletta Ellington

    Jag minns särskilt en sak nu när jag läser detta. När barna var så små som din lilla så fick mina i alla fall rätt ofta infektioner med hög feber. Precis då, när febern gick ur kroppen – då brukade de ta riktiga språng i utvecklingen. Precis som att de var – ska man säga "rentvättade" efter febern och just då kom på såna saker som de försökt att fatta men inte kommit på förrns då. Som att sitta upp. Som att krypa. Osv. Känns det igen, eller funkar det annorlunda för din lilla?

    1. ANNAWII

      Vad spännande, här har jag inte sett nåt sånt än men hon har ju först nu börjat närma sig de större fysiska stegen så ska ha lite koll. Hon är iaf nyfiken som jag vet inte vad så gissar på att hon snart kryper på ren vilja ?