Annawii

TGIF ♥

God morgon kära vänner! Igår var jag ovanligt trött och hade migränkänningar (jag får inte vanlig migrän utan med aura så det är lite speciellt och väldigt obehagligt) men lyckades få en bra eftemriddag och kväll här hos föräldrarna. Nr vi åt middga ihop fick lillan fler aolika smakprover och hon älskade både päron samt yoghurt. Vårt lilla matvrak ♥. Päronet testade vi i denna* och har ni barn i samma ålder måste ni nästan köpa en sån för den är så bra då de kan hålla i den själv och man slipper oroa sig för att ska få i sig för stora bitar. Tror även man kan ha i mat så ska testa det i dag, kul!
Planerna för denna fredag var egentligen ett stadsbesök men då jag inte mådde 100 igår så chillar vi nog här hemma i stället. I kväll får vi middagsbesök av bästa vännerna så då blir det tacos och massor av Corneliamys. Härligt! Måste även säga att det är så roligt att mina föräldrar älskar när mina vänner kommer hit på middag och gärna uppmuntrar det. Tycker det är så fint och så hoppas jag att Cornelia ska känna med sina vänner i framtiden – att de alltid är välkomna hem till oss ♥. Nej, nu ska vi ordna lite frukost innan Micke måst eåka och besiktiga bilen samt  börja jobba.
Ha en fin fredag bästa ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Arletta Ellington

    God eftermiddag nu då! Hoppas du mår bra nu. Här är totalblå himmel och all snö är borta. Så nu lyser solen på bara marken, vilket väl snart ska resultera. I grönt. Svart är också himla fint!

  2. Ninni

    Hej! Jag såg dig imorse när du var ute och gick. Varför har ni n
    valt en hel svart vagn? Tycker att silver/svart är mycket finare