Annawii

NEW IN – ELIZABETH ARDEN SKIN CARE

I samarbete med Parfym.se | Inlägget innehåller annonslänkar
Jag måste erkänna att den dåliga sömnen jag har som nybliven mamma inte gjort underverk med min hy så jag ser ganska sliten ut när jag inte har smink. Inget allvarligt men jag har inte den där lystern som jag haft innan så nu ska jag göra en kraftansträngning för att boosta huden ordentligt! Första steget blir att börja använda Elizabeth Ardens serum ”Daily Youth restoring serum” samt deras ansiktskräm ”Visible Difference gentle hydrating cream”. Började med serumet i förrgår och kan helt ärligt säga att det redan är en ny favoritprodukt då det är helt ljuvligt att ta på och huden blir som sammet på en sekund. Till och med Micke tyckte att jag såg ut som ”ny” eftersom det gav huden så mycket lyster på direkten. Underbart! Ansiktskrämen kan jag inte säga så mycket om än eftersom jag nyss börjat använda den men den känns bra på huden och sjunker in snabbt så det är ju ett stort plus. Ska försöka hålla er uppdaterade på hur det går med projekt ”Mer lyster till mammans hud” för jag vet hur svårt det är att hitta rätt i hudvårdsdjungeln och då är alla tips välkomna!
Har ni fler bra tips på produkter som gör det där ”lilla extra”?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Måste chanelpåsen vara med på nästan varje bild? Vilket syfte fyller en uppstoppad chanelpåse med blommor i? Bra blogg annars 🙂

  2. Hanna

    En bra kemisk exfoliering! Eller enzym. Beroende på hur känslig hud man har då. Jag har acnebenägen så jag kör BHA-syra, Paulas Choice. Love it!