Annawii

FAVORITES FOR THE BABY PT III

BABYSITTER
Alla lovordade babysittern innan vi fick lillan och jag måste verkligen säga att vi är så nöjda med vår från Babybjörn (har ni sett deras senaste variant – så fin!). Den är perfekt att sätta henne i en stund medan jag lagar middag eller när hon vill vara ”med” och inte bara ligga på golvet eller i vagnen. Brukar även ställa babygymmet med favoritdockan på framför och då är hon överlycklig hihi.
LIBERO TOUCH-BLÖJOR
Vi har provat en hel del blöjor eftersom vi bara köpte på måfå i början men våra favoriter är helt klart Liberos Touch-blöjor. De är lite dyrare men sitter superbra på lillan, håller tätt och luktar inte konstigt vilket de flesta andra blöjor gör. Extra plus för ”kissranden” som gör att man enkelt kan se om det är något i blöjan om man t.ex. är ute och inte bvill klä av henne i onödan.
 VOLANGSOCKAR
Har ju tipsat om dessa förut men de är guld värda för oss som har en litet busfrö som mer än gärna drar av sig sockarna i tid och otid. Dessa kan man dra upp en bra bit på benet så att de inte åker av så lätt och en bonus är ju att de är väldigt söta också!
SOPHIE LA GIRAFE
Jag vet inte varför typ alla bebisar älskar dessa giraffer men det gör de och Cornelia är inget undantag. Hon och den stora giraffen är mer eller mindre oskiljaktiga och så fort jag ”piper” med den på morgonen skiner hela hon upp. Dock kan hon bli lite arg på den i bland när hon sitter och pratar med den och den inte svarar,  då flyger den oftast i golvet och jag får ta undan den en stund haha ;). Och den artikeln som florerat på nätet med att det kan bli mögel i dessa beror på att de haft sina giraffer i badet, följer man deras skötselråd är de hur bra som helst och håller länge!
BABYGYM
Cornelia gillade babygymmet även innan jag gjorde om det men nu älskar hon det! Tror det har mycket att göra med att jag hängde dit mjuka gosedjur som är lite snällare att leka med plus att jag målade grafiska bilder på ”snurrorna”. Orkar man inte göra om hele gymmet är mitt bästa tips att byta ut de hårda hängena mot mjukisdjur för det gör det mycket mer lekvänligt och att man behöver inte oroa sig för att de ska gör sig illa.
Har ni några bebisfavoriter ni vill tipsa om? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Mina topp tre grejer är babygym, tripp trapp stol med spädbarnssits och babysitter med lekbåge. Jag har en bebis som vaknar efter 10 min om jag inte är intill honom när han sover, så om jag ska få något gjort öht måste det vara när han är vaken. Då är det guld värt att han kan roa sig själv i t ex gymet. Det mest ovärda vi köpte var en stokkesäng för flera tusen, används inte alls nu eftersom vi samsover. Var inte alls min plan men vad gör man inte för att få sova på natten…

  2. M

    Testa natys blöjor. Svenska, eko och så galet mycket bättre mot huden än någon av de andra blöjorna som finns på marknaden. Finns att köpa på city gross eller Ica maxi eller på nätet.

    1. ANNAWII

      Kikade på den men den fick inte superbra betyg hos Testfakta trots att den är ännu dyrare. Vi är ju jättenöjda med dessa så känns lite dumt att byta just nu (får se vad vi gillar i nästa strlk), kram