Annawii

FAMILJEDAG MED DE BÄSTA

God morgon raringar! Igår hade jag och lillan en mysig dag med två härliga promenader i det fina vädret, lite bus och sedan mys i sängen en stund på eftermiddagen. Hon sover ju väldigt lite för att vara så liten så igår testade jag att lägga mig med henne i sängen för att amma (jag såg på Sveriges Mästerkock) och då slumrade hon samtidigt som hon åt såd et är kanske så jag får börja göra. Inte för att jag tror att det är någon fara att hon sover så lite eftersom hon är så go och glad men hon var faktiskt ännu gladare än vanligt igår kväll så jag tror det gjorde gott för henne. Det gjorde även gott för mig så jag var på ett riktigt gott humör hela eftermiddagen och kvällen. Härligt!
Planerna för i dag är en mysig familjedag med min lilla familj. Trodde Micke skulle behöva jobba men det löste sig så nu får jag njuta av hans sällskap hela dagen. Härligt! Vi har inget planerat då jag avstyrde alla planer då vi trodde han skulle jobba men det lär väl bli ett par promenader, gympa med lillan (jag försöker lära henne att åla/ta sig fram och det går framåt) plus åka till Nordmaling en sväng. Är så sugen på at åka och bada med lillan också men tror vi ska ta det en söndag när Micke är ledig för då har badhuset öppet en extra bassäng som är lite varmare.
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej Anna! Jag har nyligen fått ett plus på stickan 🙂 Precis som du gjorde tidigare så bor jag i centrala Umeå, så jag undrar vilken MVC du gick till under din graviditet? Du verkade så nöjd med din BM. Det är ju så viktigt att man klickar med sin BM, så undrade mest om du kunde tipsa mig om någon bra sådan 🙂