Annawii

SNYGGA & PRAKTISKA BADDRÄKTER

Inlägget innehåller annonslänkar
Adidas* (399:-), Speedo* (349:-), Tommy Hilfigher* (550:-), Calvin Klein* (800:-)
Snart kommer vi förhoppningsvis kunna åka och bada på badhuset med vår lilla skrutt och då skulle jag behöva en snygg och praktisk baddräkt så här har jag plockat ihop fyra varianter som jag gillar lite extra. De två till vänster är i klassiska sportmodeller som troligtvis är allra bäst för bus med en liten men jag dras så klart åt de andra två som är lite roligare. Dock ser även de ut att sitta bra och den från TH är faktisk på rea så jag är lite sugen på att klicka hem den. Tänker mig att den även passar på stranden i sommar då bikini känns lite osäkert med en busig tös som antagligen kommer dra upp och ner bikinini i tid och otid ;).
Hur gör ni andra med små, kör ni också på baddräkt?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ja inte bara för att man kan få fram maten lätt, även större barn sen som simmar runt eller klättrar kring en kan riva loss en överdel lätt?

    1. ANNAWII

      haha sant! Nu är det slut på alla fina bikiniöverdelar ett tag tror jag minsann men å andra sidan bryr jag mig inte för huvudsaken jag får vara med och ha roligt med lillan är jag nöjd <3

  2. Malin

    Det är alltså därför många nya mammor skaffar baddräkt haha! Jag har funderat en del på det där faktiskt, då jag trivs bäst i bikini. Men en baddräkt ska väl också fungera, men då skulle jag definitivt satsa på en snyggare snarare än en träningsbaddräkt! 🙂 Det här kanske är en jättedum fråga, men hur funkar babysim med tanke på amning? Jag tänker ju att man har amningsinlägg i vanliga fall för att det inte ska läcka, så hur fungerar det när man ska bada egentligen?!

  3. Saras liv

    Jag har mest kört bikini, hade dock baddräkt på babysimmet, men min kropp passar sällan i baddräkt. För smal runt bröstkorgen för storlekar som är tillräckligt långa, och XS/S blir för korta och skär in. Så jag kör två delat, höga bikinibyxor måste ju vara bästa modet för småbarns mammor. 🙂

  4. Anonym

    Har kört m bikini för aldrig hittat en tillräckligt bra baddräkt som inte skär in i rumpan (tycker baddräkter drar väldigt mkt även om jag väljer för stor stl) men ja man får ha koll på de små händerna som lätt kan krafsa upp/ner en bikiniöverdel..?