Annawii

MORGONBESTYR & BÄSTA GRYTAN ♥

God morgon raringar! Igår hade vi en mysig dag med långpromenader, bakning, mys och på kvällen bjöd min käre far på världens godaste boeuf bourguignon. Han gör ju alltid goda grytor men gårdagens var som en dröm så den hoppas jag han bjuder oss på snart igen! I dag vaknade jag på bästa vis med en glad liten tjej bredvid mig men efter att jag ammat ena bröstet och gett henne lite ersättning kaskadspydde hon i sängen. Huvva! Blev faktiskt lite orolig när jag såg hur mycket det var men hon är lika glad som vanligt nu så hon kanske åt för hetsigt, hoppas på det i alla fall! Planerna för denna söndag är mys och bus med lillan, en liten fotografering när Micke slutat och sedan ska vi bjuda mina föräkdrar på hemmagjord pizza i kväll. Mysigt! De ska gå på musikalisk salong hemma hos ett par vänner (de bjuder hem ett par stycken och har en musiker som uppträder) så de brukar komma hem sent så då tänkte vi stå för maten. Känns så kul att få göra det för annars ordnar ju min pappa alltid maten då han är en riktig mästerkock ♥.
Ha en fin söndag kära ni och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Min yngsta var bäst på kaskadspyor, kom en per dag i början och till slut lärde man sig lätena innan så man var förberedd?! Jag befinner mig i Spanien just nu och minns att du gillade deras yoghurtar, har du tips på någon speciell extra god sort? ?kram

    1. ANNAWII

      Åh stackare! Jag är ju inte van så jag blir livrädd varje gång hehe. Men åh vad härligt! Jag minns inte namn men åt en supergod kokosyoghurt som fanns i ett storpack som jag tror var ljusrosa hihi, så bra hjälp var jag ?