Annawii

PIGG BEBIS & TRÖTT MAMMA

God morgon raringar! I dag är det en trött mami som skriver för lillan skulle INTE sova igår så jag fick gå, gå och gå med henne för att hon skulle få lite sömn på dagen. Lillskrutt! På kvällen slocknade hon dock på typ en sekund så det var skönt men då vaknade hon å andra sidan klockan 3 i natt och tog morgon. Så var det med de där rutinerna jag skrev om igår haha ;).
Nåväl, jag är ändå på ett gott humör för Micke är ledig, vi fick hem massor av paket med inredning igår och vi ska träffa lite andra småbarnsföräldrar här i byn i dag så det blir mysigt. Byn vi bor i är nämligen en av de som växer snabbast i hela Västerbotten så tidningen ska komma hit och vill träffa oss med småttingar. Kul! Förutom det ska vi få upp ett par tavlor och så ska jag fota lite saker plus preppa inför helgen som ska spenderas i stan.
Vad ska ni hitta på i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Mysigt! Måste säga att Cornelia ska vara riktigt lycklig som har dig som mamma. Du verkar så…, vet inte vilket ord jag ska använda, men så fort jag kommer in på din blogg är det med en så mysig känsla. Det är familjärt och det märks så tydligt att du är så mån om din lilla flicka och du har förståelse för att det för det mesta inte finns några rutiner, att det är så det är med små barn. Inte självklart hos alla tror jag. Självklart kan det vara riktigt jobbigt i perioder men det är så det får vara under denna ändå korta tid av livet. Det märks att du tar tillvara på tiden här och nu, och har fokus på din dotter och trivs med det. Mysigt!