Annawii

PINK FAVORITES FROM JUNIQUE

I samarbete med Junique.se
Kalender 1 (220:-), Kalender 2 (220:-), C Body (200:-), Print 1 (450:-), Print 2 (450:-), Enhörningsbody (200:-)
Jag har ett nytt samarbete med Junique nu då de lanserat sin svenska site och jag älskar verkligen deras utbud! De har så mycket fina prints och ovan ser ni några saker jag gillar lite extra. Bodysarna fick jag faktiskt hem igår och de är superfina och så gillar jag även de båda tavlorna (älskar att de kan leverera med ram) samt kalendrarna. Sistnämnda är verkligen något jag behöver då denna mamma glömmer mer eller mindre allt så jag har faktiskt valt ut en av dem och den lär bli min bästa vän denna vår hihi ;).
Hittar ni något ni gillar sötnosar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej, jag förstår om du kanske inte kan svara på detta rakt av men i och med ditt samarbete kanske du kan få ett svar från Junique. Jag har själv varit så sugen på att beställa sånna där pyjamaser från junique men har inte vågat då jag hört att många tryck innehåller kemikalier som bland annat stör hormoner. Går att läsa mer här bland annat http://www.radron.se/tester/mat-halsa–skonhet/t-shirt/. Skulle vara intressant att höra hur Junique jobbar med sina tryck och exakt vad som används. Är trycket på pyjamasarna plastiga eller vad är det för typ av tryck? Hoppas att det är bra tryck för då ska ja beställa direkt. ?Så fina.

    1. ANNAWII

      Hej fina! Nu har jag fått svar av dem (mailade direkt jag fick frågan) och de använder giftfria färger till sina tryck på barnkläderna. De har tom ringt och dubbelkollat med sin produktpartner för att bekräfta det så det känns ju bra! Kram