Annawii

UPDATE PÅ VACCINERING, DIY & LILLA KOKOS ♥

God morgon raringar! Gårdagens vaccinering gick över förväntan måste jag säga även om det så klart var tufft för mammahjärtat att se sin lilla trollunge ledsen. Hon grät ganska mycket direkt efter så vi stannade och ammade henne i 20 minuter men när hon sedan fick åka bil sov hon hela vägen hem och väl hemma var det i princip som vanligt. Kanske lite lugnare men hon hade inte ont och ingen feber så jag hoppas inget sånt dyker upp i dag (Update – hon har lite feber i dag men är pigg så hoppas det lägger sig). För övrigt följer hon fortfarande sin kurva (mittenkurvan) som en klocka och jag blev nästan chockad igår för jag trodde hon skulle ha dragit i väg då hon blivit så knubbig (vilket jag är så glad över) men det är väl så det ska vara och hon är ju så rund om kinderna så hon ser väl extra knubbig ut. Mammas lilla goskind ♥.
Förutom BVC hann vi även med lite handling och när vi kom hem fixade vi lite med vår sovrumsbyrå. Vi satte på marmorplast på själva skivan och så stabiliserade Micke den eftersom den var lite ranglig så nu känns den nästan som ny. Ska bara invänta mässingspray som jag beställt så ska jag visa er före- och efterbilder sen. Kul! Planerna för i dag är att städa lite på vöervåningen ochs edan bara mysa med lillan och katterna. Kokos står typ och skriker vid ytterdörren hela dagarna så jag tror jag ska ta med han ut en stund så han får lufta av sig lite. Lillkillen min ♥. Vågar inte släppa han lös då han är så naiv och godtrogen (han skulle kunna lägga sig under en bil) men han ska få vara i lång sele så han får känna sig fri. Tror de kommer älska att bo här ännu mer när våren kommer och de kan vara ute mer!
Vad ska ni hitta på i dag sötnosar? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida V

    Blir roligt att få se hur byrån blev ä! Vi hade besök av min mamma och mormor idag, jättemysig att se hur bra Charlie trivs med dem! Efter besöket fick jag fram hans första skratt och jag började nästan gråta av lycka!

    1. ANNAWII

      Åh vad kul finis! Jag väntar fortfarande på lillans skratt, hoppas det kommer denna vecka <3. Och hoppas vi kan ses snart igen, var så trevligt sist!
      Kram fina

  2. Gina

    Åh, vi hade också vaccinering igår, fast 5-månaders sprutan! Lillen skrek som tusan i 30 sekunder sen gick det över, han fick dock lite feber igår kväll men idag är det bättre. Dom gör det bra våra små liv ❤