Annawii

ANNAWII TESTAR – NABBY BABYVAKT

I samarbete med Nabby.se
Jag har fått chansen att testa Nabbys hyllade babyvakt som man kopplar till en app på sin smartphone och nu när jag har testat den ett par gånger tänkte jag ge ett litet utlåtande. Vi har inte haft något behov av den förrän nu då det blivit mildare väder ute och vi kan ha lillan sovandes ute på bron men oj så värt det är att ha en babyvakt! Vår lillskrutt tycker nämligen allra bäst om att sova utomhus (hon vaknar i princip på direkten vi tar in vagnen numera) så jag försöker att låta henne sova ute en stund varje dag så att hon inte ska bli för varm. 
Hur funkar då Nabby? Jo, man laddar först hem Nabbys App och sedan sätter man på själva babyvakten och skapar en användare som man kopplar upp sig mot. Därefter har man kontakt med babyvakten och kan lägga den i vagnen så att man har koll på sin lilla skrutt. Jag brukar antingen lägga den längst in på vagnlocket eller bredvid henne i själva vagnen om hon redan sover djupt för då rör hon sig inte lika mycket (rörelserna kan annars påverka Nabbyn så att den larmar).
Därefter är det bara att kila in och ha igång sin mobil så hör man när det är dags att gå och kolla till barnet. Man kan även köpa till olika funktioner som att man kan lyssna när man vill, temperaturmätare samt en sömnräknare. Personligen tycker jag att den funkar riktigt bra och jag gillar att den är liten och nätt, lätt att koppla upp sig mot och även har lägst strålning av alla babyvakter. På minussidan är att temperaturmätaren tyvärr inte återger rätt temperatur så det kan vara lite vilseledande. Dock är det inte något jag personligen stör mig på då jag har koll på när det funkar att ha henne ute men jag kan ju tycka att en tjänst man betalar för ska funka till 100%. Men överlag tycker jag att den funkar jättebra och tycker absolut att den är ett bra alternativ till de traditionella babyvakterna då den funkar bra, har låg strålning och är så liten och nätt att man kan ha med den i fickan (mobilen har man ju ändå oftast med sig). 
 Kör ni på babyvakt – i så fall vilken?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Nej nej vi lämnar en av telefonerna elleripaden hos henne, uppställd så de kan filma henne, m vi tycker det behövs. Annars ligger den nära henne så den "hör" när hon låter. Behövs inget annat 🙂

  2. Ida V

    Vi har en från Padwico och är hittills nöja. Den visar också temp, men den funktionen känns lite överflödig Dock gillar "tala-tillbaka"-funktionen så när han vaknar och gråter kan jag prata med honom medan jag är påväg ut. Fast det känns som en typisk "nybliven förälder grej" hehe!

    1. ANNAWII

      Ja det är ju också superbra! Alla har ju sina fördelar och det som är bra med denna är att den är så nätt och ger så lite strålning men jag skulle även gärna testa en vanlig också för att jämföra :).

  3. Ida

    Funderar om det du sa om tempmätare . Hur visar den inte rätt? Det är ju varmare i vagnen än utanför så det är inte det du tänkt är fel? Vi har en philips avent som vi varit nöjda med, den börjar dock sjunga på sista versen ? Får köpa ny när lillan blrjar sova mer själv! Kram