Annawii

BVC OCH VACCIN

God morgon kära vänner! Igår hade vi en riktig fixardag här hemma då jag piffade i sovrummet när lillan sov och det blev så bra! Det blev sån otrolig skillnad med bara ett lager färg på taket och ”sänghimmeln” blev bättre än jag någonsin kunnat ana! Ska visa er bilder men ni kan redan nu spana in en smygtitt på min Insta stories. Hann även med lite ”hemmaspa” i form av BUS, nagelklippning samt en dusch och det kan ha varit bästa duschen på länge. Jag har helt glömt bort att ta hand om mig själv den senaste veckan men nu känner jag mig (och ser ut) som en människa igen haha ;). 
Nåväl, planerna för i dag är BVC och vaccinspruta och det känns lite pirrigt. Är inte så nervös för själva vaccineringen utan mer för hur det ska gå efteråt men vi har laddat upp med alvedon och ska ävn be om att de ger henne lite glycos för det verkar lugna. Det fick hon när det tog prover på BB Hemvård och jag tror hon slocknade i två timmar efteråt så i fall som dessa är det super att det finns! När vi ändå åker in till stan ska jag även springa in någonstans och köpa mässingspray för jag tänkte göra om vår sovrumsbyrå någon dag i veckan. Har ju köpt marmorplast och ska även spraymåla alla handtag i mässing. Tror det blir fint!
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Sticken går snabbt iaf 🙂 är ju att det kan spänna när de sprutar in som brukar göra lite ont. Min Siri grät i max 30sek efter varje stick:)var trött och hade lite ont på kvällen så fick en alvedon supp. Storebror var det samma med minus ont på kvällen 🙂 kram