Annawii

FREDAG, VARM BEBIS & MYSIGT BESÖK ♥

God morgon fredag! Igår hade vi en riktigt bra dag med besök av min nya vän och hennes lillkille och det var så kul att få se honom utanför magen. Han och Cornelia interagerade inte så mycket mer än att de kikade på varandra och fick ta varandras händer men jag tänker mig att om bara 2-3 månader kommer de säkert vara betydligt mer nyfikna på varandra. Sötskruttarna! Kvällsbesöket blev dock inställt så jag slängde ihop en lasagne som jag bjöd mamma och Micke på och sedan mös vi bara i soffan och skrattade åt mammas alla söta små sånger och hittepån med lillan. Är så glad för att hon har världens bästa mor- och farföräldrar ♥.
Planerna för i dag är att bara vila, mysa med skrutten plus mamsen och så måste jag byta sängkläder för jag råkade somna med min lilla kamin till bebis. Hon blir så otroligt varm när hon ammar så när jag vaknade till låg hon och fortfarande och åt (de tär inte för inte hon har världens rundaste och gosigaste kinder och hakor hihi) och hela hon badade i svett. Får nog stänga av värmen helt på övervåningnen ett tag för jag tror vi har 23 grader och det blir kanske lite för varmt för henne och mig när vi ammar på natten. Är i allafall sjukt tacksam för det milda vädret för det betyder att vi har det varmt och skönt här hemma utan att behöva slösa allt för mycket energi på element. Man har ju inte direkt de billigaste elräkningarna på vintern när man bor i ett gammalt trähus ;).
Vad ska ni hitta på i dag och i helgen?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Elräkningar kan verkligen springa iväg. Jag har inte så mycket planer mer än att jag skall ta igen lite träning eftersom jag inte kan träna på samma sätt veckan jag har de små barnen. (5, 10 och 13). Skall iväg på öppet hus och testa Historisk fäktning dessutom vilket verkar kul