Annawii

WEEKEND & BLOGGPAUS

God morgon raringar och hej helg! Igår hade vi en bra dag här hemma med lite piff (fick superfina krukväxter av mamma och rosor av Micke), en skön promenad och ett par avsnitt av ”Skam” vid kvällsamningen. Gick dock inte riktigt lika bra som i förrgår då lillan var så uppe i varv igår (= kan inte ligga still och gnyr så fort det blir lugnt/mörkt) men efter lite vaggande och att vi tänt en lampa gick det bättre och vi fick en mysig avslutning på dagen. Älskar vår lilla skrutt så otroligt mycket och särskilt de där mysiga amningsstunderna som vi får till lite då och då för det finns inget finare att se henne äta och titta upp med beundrande blick på mig. Min lilla skatt!
Planerna för i dag är att fota lite i köket, mysa med lillskruttan och i kväll ska Micke köpa med vår favoritmat från SEN street kitchen och så ska vi bara njuta. Ljuvligt! Han är ledig i helgen så i morgon tänkte jag faktiskt ta en liten bloggpaus och bara vara med min lilla familj. Brukar ju annars förinställa inlägg men jag har känt mig så trött på sistone så tänker att jag faktiskt behöver en helt ledig dag i veckan så kommer nog göra så till jag känner mig lite piggare. Hoppas ni förstår!
Ha nu en underbar helg kära vänner ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hoppas att du får en fin helg och att du känner dig piggare nästa vecka! Tack för allt fint du skriver och alla inlägg som förgyller MINA dagar! Kram