Annawii

DEN PERFEKTA BEBISPYJAMASEN

Pyjamasset* (199:-), Pyjamasset 2* (139:-), Pyjamasset 3* (199:-)
Jag måste bara få tipsa alla er med småttingar om dessa pyjamasset från Ellos för de är verkligen världens bästa! Vi fick ett par lagom till lillan kom av mamma och de är så bra eftersom de har dubbeldragkedja som går ner på benet (= lättsamt för blöjbyten på natten) samt fötter så man slipper sockar. Nu har vi fått ett till set som passar hennes storlek nu och jag är väldigt sugen på att handla ett till för dessa är guld värda för en trött mamma på natten. Kan även tipsa om dessa* från Cubus som vi fick av ”fammo och faffa” i julklapp för de har också dragkedja och det är så skönt att slippa knappar på natten!
Har ni fler bra tips på enkla sovplagg till de små?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Vi som hatat de med dragkedja för att de korvar sig/blir bubbliga om de är lite stora (har alltid kört på en storl upp i sovkläder för komfortens skull, och gillar Lindex grejor) ? Knappar och sedan tvådelat is da shit hos oss. Köpte en jättefin pyjamas med fötter i storl 80/86, men då vå minsta nått dit storleksmässigt hade viljan också vuxit sig stor och den starka oviljan att ha denna på gav sig i uttryck i form av krokodiltårar, hade jag inte hjärta att behålla den. Ogillar även strumpor inomhus hon ?

    1. ANNAWII

      Ja alltså det gör vi med men det är inget lillan stör sig på :). Och vår skrutt verkar ju vara tvärtom för hon tycker om saker med fötter på haha. Dock sätter vi alltid på ett par sockar ovanpå så att de ska sitta ännu bättre nedtill :).
      Kram

  2. Annika Natalie

    Jaaa, dubbeldragkedja måste det vara! SÅ smidigt! Det fanns inte ens för bara ett par år sedan när Harry var liten, nu köper vi bara sådana pyjamaser. Allt med fötter går dock bort, jag tycker det är otroligt opraktiskt, mina barn drar bara upp benen och "fastnar", plus att tygfötterna alltid är mindre än mina storfotade ungars fötter 😉 Men har ju förstått att det funkar jättebra för andra, annars skulle de knappast säljas! 😀

    1. ANNAWII

      Ja eller hur, världens bästa för blöjbyten på natten!
      Ja alltså för oss funkar det super (hon är så kall om fötter och händer så hon måste ha nåt på fossingarna) och det vi gör är att vi sätter ett par sockar utanpå för då hålls pyjamasen på plats bättre :).
      Kram fina

  3. Malin

    Åh vilket bra tips! Har än så länge inte haft en tanke på dragkedjor, men det klart det blir lättare i mörkret! Jag har sedan tidigare hört att det är lättare med de som går att knäppa upp speciellt när det gäller bodys eftersom det är lite knepigare att dra över huvudet på bebisar, så det är det enda vi tänkt på!

  4. Isabella

    Så gulliga! Vad skönt att kunna använda pyjamas med fötter på! Vi köpte också en massa sådana innan dottern föddes men hon fullkomligt VÄGRADE ha något på fötterna haha. Än i dag, 17 månader gammal, åker strumpor av snabbare än blixten =)