Annawii

PIGG BEBIS & TRÖTT MAMI

God morgon raringar! Vi hade en rätt bra dag igår då lillan tog sovmorgon och sedan var lite piggare än i söndags. Dock är både hon och jag lite snuviga fortfarande så vi har köpt hem näsdroppar för bebisar och kör även på nässugen som är guld värd. Man känner sig dock lite som ett monster, precis som en av er läsare skrev igår, när man använder den men vår lilla skrutt är så nöjd efteråt att det är värt pillret och att känna sig ”elak” för stunden. Vill ju att hon ska få må så bra hon bara kan! Tror dock inte vi behöver oroa oss just nu (ta i trä) för hon verkar hur pigg som helst och i natt vaknade hon redan 12.30 och tyckte det var morgon (då hade vi haft en jobbig nattning också eftersom hon inte ville sova). Jag prövade verkligen allt för att få henne att somna utan resultat men så råkade jag lysa upp taket med min mobil och då blev hon supernöjd. Så då fick hon ligga och jollra på och kika på taket tills hon somnade så det löste sig till slut. Vår lilla takbesatta tokunge haha ;).
I dag är planerna för dagen att hänga med lilla familjen (Micke är alltid ledig tisdagar), göra undan lite hemmajobb och förhoppningsvis kommer vårt fina SPEKVA-bord. Vi har inte hört något av de som kör ut men enligt företaget skulle det komma igår eller i dag så jag håller tummarna. Vi bor ju dock ute på vischan så det kan säkert ta en dag extra men det hade vart så kul att få det i dag för då kan Micke sätta upp lamporna han köpte på Ikea igår. Yay! Vill ju få lite mer klart här hemma så jag kan visa er hihi.
Vad ska ni göra i dga mina små gryn?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åå ja! Hoppas på att få se många bilder från ert hus!✨??
    Här hem förbereder vi oss inför förskolestarten i morgon, lillebror ska skolas in och storasyster börja igen efter sitt jullov!
    Ha en underbar dag!?

    1. ANNAWII

      Jag längtar så till vi är mer klara så jag kan visa er :). Vill dock få målat taket i sovrummet men det ska vi ordna snart!
      Åh hoppas det går bra fina <3.
      Kram