Annawii

IITTALA JULGRANSKULA

Julkula från Iittala/Designonline.se* (179:-) 
Vi har funderat fram och tillbaka på vad vi ska ge vår lilla skatt i julklapp då vi inte vill ge för mycket utan hellre något minnesvärt som hon kan uppskatta längre fram i livet och nu har vi äntligen kommit på vad. Det blir Iittalas julkula som är designad av Oiva Toikka och som bara ges ut 2016. Planen är sedan att köpa en kula varje år så att hon får en vacker samling lagom till hon är vuxen och fram till dess blir det hennes uppgift att hänga sina kulor i granen. Känns som att det kan bli en fin tradition och säkert uppskattat av henne längre fram i livet!
Hur tänker ni kring julklappar, kör ni på eller tänker ni mer sparsamt?
*Adlink  | Bildkälla: Inredningshjalpen.com
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Låter som en jättefin tradition! Hemma hos oss har mamma haft som tradition att jag fått en jultomte i ull/liknande varenda år när vi gått på julmarknad, så nu när jag är vuxen så har vi hela byrån fylld hemma. Ska bli kul att ta med alla när jag flyttar och få ta med julkänslan hem till min nya familj. Måste se till att hitta på något smart till lilla bebisen i magen så att det blir något som man minns 🙂

  2. Cathrin

    Vilken smart idé! Det måste jag komma ihåg till vår skatt som kommer i februari. (tar hennes buffande i magen just nu som att hon godkänner det hehe)