Annawii

WEEKEND ♥

God morgon raringar! Igår hade vi ännu en produktiv dag i huset då mamma donade på nere plus bakade och jag fick bort fler flyttkartonger på övervåningen. Skönt! Ska bli så otroligt skönt när denna flytt börjar bli klar för nu börjar jag gå på sparlåga så i dag ska vi inte jobba hela dagen. Dock ska Micke få flytta lite tyngre grejer som inte jag kan flytta så att jag kan fortsätta med fixet nästa vecka. Blir som låst till slut när jag inte orkar flytta på det som måste bort och då går det inte att komma framåt = frustrerad mami haha. Men får jag bara det fixat i helgen är jag nöjd för vi behöver ju faktiskt inte jobba ihjäl oss, vi ska ju bo här ett bra tag!
Nåväl, planerna för dagen är att fixa lite här hemma och sedan åka till Nordmaling för att handla plus spana in området. Om vi har tur kanske någon loppis är öppen för det finns en möbel vi saknar och det är en byrå till lillans rum. Sedan är det mest småsaker som saknas som saker till duschen, små förvaringskorgar, målarfärg och marmorplast men mycket av det ska jag handla på måndag när vi ändå ska till stan för BVC och MVC. Skönt! För övrigt är jag så glad och stolt över lillan för igår hade hon sin första ”konversation” med Micke. Jag har övat och övat med henne den senaste veckan då jag läst på hur man ska göra och igår satt hon och pratade med honom på kvällen. Det var så häftigt och jag lyckades filma så den filmen kommer jag vårda ömt. Älskade lilla hjärta ♥.
Vad gör ni i dag kära vänner?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika Natalie

    Åååh, kan du inte berätta mer om hur ni "övat"? Låter jättespännande! Jag glömmer lite bort att stimulera Edison, det är så fullt upp med Harry att jag inte orkar mycket annat än vila när jag och lillen är själva…

  2. Anonym

    Vad sött med konversation 🙂 Jag skulle egentligen åkt till Malmö och hälsat på en vän men har lyckats bli sjuk så jag stannar hemma och vilar lite.