Annawii

FIRST MORNING IN OUR NEW HOUSE ♥

God morgon raringar! Gårdagen gick faktiskt bra trots lite oro för tanden men vi har den under uppsikt så det känns ändå okej. Måste försöka tänka positivt och vara glad att det inte värker just nu! Fixet här i huset gick också bra och jag gick i från tankarna ”Vad har vi gjort?!” till ”Det här kommer nog att bil bra” efter halva dagen. Vi fick undan det värsta i köket så efter en hård dags jobb kunde vi laga middag och äta den med tända ljus på vårt provisoriska köksbord. Så mysigt! Det är verkligen ett härligt hus och det är riktigt mysigt att dona på här hemma med mamma, det gör att jag mår lite bättre och känner att allt kommer ordna sig i slutändan ♥.
Planerna för denna onsdag är att fortsätta packa upp och så ska vi ta en promenad här i byn. Vi tänkte spana in den lilla butiken som finns och kanske gå ner till älven. Det ska tydligen finnas en superfin badstrand bara en liten bit bort så hade vart kul att se vart den är. Vi har blivit tipsade om den av flera stycken så jag längtar redan till sommaren nu då vi får ta med vårt lilla hjärta dit hihi. För övrigt är jag väldigt skör just nu men jag känner mig i allafall lite tryggare då jag har världens bästa människor omkring dem. Utan dem skule jag nog bara ge upp för stunden men tack vare deras värmande ord och pepp så tar jag mig igenom detta. Jag är verkligen lyckligt lottad som har världens bästa nära och kära!
Hur är det med er raringar, mår ni bra?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Hej hjärtat! <3 Vill bara titta in och säga att jag hoppas verkligen att din tandvärk är bättre nu efter hjälpen du fick sist! <3<3 Vilken kämpe du är och vad jobbigt det måste vara! Fy! 🙁
    Kul med första natten i huset för er.
    Önskar er all lycka och att du får må bra nu som sagt <3
    Stor kram

  2. Johanna

    Hoppas du snart mår bättre Anna! Grattis till husköp och flytt, hoppas ni kommer trivas riktigt bra ? Själv är jag förkyld, tredje veckan med hosta och nu även lite feber *suck*. Hoppas bli frisk till helgen iaf!!!