Annawii

TIP OF THE DAY – 30% DISCOUNT ON LEXINGTON

Hoodie (909:-), Mysbyxor (629:-), T-shirt (314:-) från Haggstromsmodehus.se
Jag måste bara få tipsa er om vår julkalender på Häggströms modehus där vi kör grymma erbjudanden varje dag fram till jul och just nu får man 30% rabatt på Lexington clothing. Yay! Själv är jag så sugen på att köpa lite fina myskläder eftersom jag knappt har några sådana och dessa ligger högt upp på önskelistan. Färgen känns så ”jag” och så gillar jag modellerna samt trycker på tröjan för det känns ”lagom” och funkar även i kombination med andra plagg som jeans eller en söt vippkjol!
Gillar ni också denna typ av mjukiskläder?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Ser jättefint ut! Jag hade gärna låtit alltihop flytta in i min garderob, men jag tycker faktiskt att det är helt galet dyrt! Speciella märken är inget jag prioriterar på myskläder, eller egentligen handlar det aldrig om märken för min del, utan snarare om kvalité, pris och hur det ser ut. Om jag ska lägga mycket pengar på något så gör jag det helst på skor eller jackor eftersom det används och slits mest. Men drömma får man ju, tomten kan ju gärna få lägga dessa myskläder i ett paket under granen till mig haha! 😀

    1. ANNAWII

      Ja Lexington är ju ett premiummärke så det kostar lite mer men själv gillar jag deras kvalité och tycker att de gör superfina myskläder. Tycker annars att just myskläder kan vara något som blir urtvättat och tappar formen fort men har förstått att deras kläder håller måttet så är lite sugen på att slå till på nåt men inte just nu inför jul och mitt i flytt hihi.
      Kram