Annawii

TRAVEL IN STYLE AND 20% DISCOUNT

Laptopväska* (1920:-), Neccessär* (800:-), Passfodral* (240:-), Weekendväska* (2400:-)
Jag älskar verkligen snygga reseaccessoarer och dessa, från Lynx, är inga undantag! De gör verkligen så snygga väskor som passar perfekt för jobb/resor och själv hade jag gärna haft såväl laptopväskan som neccessären och passfodralet i min ägo. Är faktiskt lite sugen på sistnämnda nu när det är 20% rabatt för jag skulle behöva ett snyggt passfodral då mitt pass slits så fort eftersom jag använder det som elgitimation och jämt har det löst i väskan/fickan!
Gillar ni också denna typ av väskor och accessoarer?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag blir så ledsen och mår så illa av all konsumtion, spec en dag som denna blacl friday. Känns som ett evigt konsumerande av prylar och kläder som belastar vår jord. Blev mer medveten sen jag fick barn. Hur tänker du kring hållbart konsumerande?

    1. ANNAWII

      Jag tänker som så att det jag konsumerar, det ska vara sånt jag verkligen använder och tar hand om så att det inte blir "slit och släng"-prylar. Jag kan ha en H&M-tröja för 79:- i 10 år då jag är så försiktig med mina grejer och jag slänger aldrig något utan säljer det på loppisar eller ger bort till bättre behövande. När det kommer till inredning kör jag mycket på loppis och att göra om möbler vi redan har och när det kommer till mat köper vi mycket ekologiskt och rättvisemärkt samt lokalproducerat.
      Är verkligen inte perfekt då jag jobbar med mode men försöker ta hand om mina grejer och inte göra spontaninköp som bara blir liggande/hängande.
      Kram