Annawii

STRONG FEELINGS ♥

God morgon raringar! I dag är det en trött men ack så lycklig mamma som skriver. Jag har nämligen äntligen börjat fatta att jag är mamma och de känslor som sköljde över mig igår och i morse är helt fantastiska. De känslor jag känt innan för lilla ”C” tidigare, som jag tyckt varit de starkaste känslor jag någonsin haft, är ingenting mot de jag känner nu och jag blir alldeles rörd bara jag tänker på hur mycket jag älskar vår lilla krabat. Jag tror det beror på att insikten om att jag blivit mamma börjat sjunka in och så har vi haft så fin kontakt i ett par dagar då hon börjat vara mer ”med”. Igår fick jag även ett leende och mammahjärtat smälte ju på direkten. Min lilla söta, underbara ekorrunge ♥. Älskar verkligen allt med henne – från hennes mörka ögon till hennes små ben som alltid är i rörelse till hennes väsande (hon har sådana speciella ljud, som ett litet djur haha) och hennes ivriga sätt att amma. Hon är så lik mig på så många vis, både till det yttre plus hur hon är, och det är så häftigt att få se hur hon utvecklas för varje dag som går. Livet har verkligen blivit ett litet äventyr sedan vi fick henne!
Nåväl, planerna för i dag är lite oklara då vi hade tänkt att besöka min fina Therez men vi funderar på att göra det på onsdag i stället så jag är lite piggare. Har inte tagit någon dagsvila på tre dagar så är lite trött och så har jag kvar knölen i armhålan så känner mig lite, lite hängig. Tror inte det är mjölkstockning (än), men vill försöka jobba på att få bort den i dag så det inte blir värre. Så vi får se vad dagen bjuder på, om vi åker i väg eller inte, men en sak vet jag och det är att jag kommer mysa och busa massor med vår lilla tjej. Hennes favoritsyssla just nu är att ligga på sitt fina lapptäcke som mamma gjort på golvet och observera omgivningen. Tror vi måste köpa ett babygym snart för hon är så nyfiken och jag är lite sugen på detta* som är på rea. Ni får gärna tipsa om ni vet fler bra och prisvärda sådana för vi har ingen koll alls på sånt här!
Vad gör ni i dag sötnosar?
*Adlink
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna O

    Mitt Troll tyckte det var en oerhört dum idé som hennes föräldrar kommit på, att lägga henne på en matta med en massa saker hängande över, haha.. Nä, hon gillade aldrig gymmet…… Hon ville vara i famnen eller i sjalen/selen. Helst framåtvänd som hon inte missade nåt. Babysitter (när hon blev lite äldre) med lite djur och bollar på gick bra en liten stund. Är sååå glad att vi inte köpte nåt dyrt babygym utan hade ett från typ Ikea som vi ärvt av kusinerna. Finns ju annars så himla fina. Min favorit var (om det nu finns kvar) ett med figurerna från Barbapapa. Älskar Barbapapa! Första mjukisdjuret jag köpte till Tyra var BarbaZoo!

    1. ANNAWII

      Haha jasså? Jag funderar på köpa Ikeas billiga och göra om det, tror hon kommer gilla det :). Hon är ingen som vill bli buren utan det är antingen mat/amning eller så vill hon ligga och kika på saker haha. Kram

  2. Charlotte

    Vad jag upplevt med mina fyra hjärtan är att dom tyckt det varit roligt med mycket färg och att det prasslar lämpligt när de greppat tag om sakerna. Önskar er en trevlig dag, mys ordentligt.

  3. Kamilla

    Mammakänslor är något extra. Kärleken till sina barn är så gränslös. Det spelar ingen roll vad de än tar för sig för tokigheter och dumheter så slutar man aldrig älska dem. Även om man inte gillar deras beteende just då eller nu.
    Njut av tiden – tiden går så himla fort när de är små.
    Kram Kamilla

  4. Anonym

    Vad fint! Vi har 2 st vilket kan vara bra då man kan byta miljö och ha dem i olika rum, ett beiget och blått som han inte gillar så mycket men ett jättefärgglatt med djur som han älskar att dra i, tror han tycker det är roligar med färgerna. Han är 3 mån. Ps hur går det med ert tretimmarsschema eller är det slut?☺ vi hade också så ibörjan och med medicin däremellan och vi var helt slut. Bra jobbat och skönt att allt verkar gå så bra☺

  5. Ida

    Svarar på ditt svar ang ha hakan mot knölen, kolla upp rugby amning eller tvillingamning för grepp om det skulle bli aktuellt!
    Idag ska vi träffa min systerdotter som ör 6 dagar yngre än vår lilla och dn kompis barn som är född samma dag som min systerdotter, mammorna med såklarr! Det blir mysigt!
    Ja känslorna bara växer och växer hela tiden! Finns som ingen gräns och hjärtat kan bara bli större ❤️