Annawii

TGIF ♥

God morgon sötnosar! Igår hälsade vi på mina föräldrar och eftersom vi ändå måste ta med oss så mycket grejer för bara en dag med spädbarn bestämde vi oss för att sova över här. Mysigt! Är så skönt att vara här då de bor i radhus och man enkelt ta sig in och ut med vagnen utan planering så nu längtar jag ännu mer till flytten. Älskar verkligen vår lägenhet i stan men att bo på tredje våningen med fem trappor är verkligen ingen hit med en liten bebis, barnvagn och babyskydd. Jag är alltid genomblöt av svett innan jag ens tagit mig ut de dagar vi är själva då jag inte är så stark och måste bära alla delar en trapp i taget haha. Tur det bara är några veckor kvar nu!
Planerna för i dag är att mysa med mamsen och lilla ”C” innan vi rör oss hemåt (pappa ch Micke jobbar). Det var så himla mysigt igår när mamma fick rå om lilltjoppan lite extra och fick henne att både le och bajsa efter lite magmassage, det värmde mammahjärtat ♥. Ikväll blir med myspyskväll med Micke och lillan med någon god middag plus lite godis och så ska vi se ”Project runway” när hon somnat. Mysigt! Alla andra kvällar går Micke ut och går med henne efter maten så att de ska få lite egentid ihop och jag ska få en stund för mig själv men just fredagar är heliga då vi ser det programmet och bara myser. Blir inte så mycket TV-tittande och serier annars just nu så vi uppskattar dessa kvällar lite extra!
Vad ska ni hitta på i helgen raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida V

    Jag provade också magmassage igår då Charlie vart jätteledsen 1-2 timmar 2 nätter i rad (värsta stunderna i mitt liv, mammahjärtat går sönder) tills han fick ut gaser. Inatt mådde han bra så det blir mer massage idag 🙂

  2. Anonym

    Hur är lillan i sättet jämfört med i magen? Är hon lika snarkig utanför? Mina två har båda följt sina egna sov/vaken/spark-mönster på utsidan jämfört med när de låg i magen nämligen!

    1. ANNAWII

      Hon är precis som i magen hihi, aldrig stilla och väääääldigt rörlig. Vi hade en ny barnmorska på ett BVC-möte och hon blev faktiskt lite förvånad över hur rörlig hon är med tanke på hur liten hon är. Gissar på att vi kommer få springa efter henne hela tiden när hon börjar gå ;).
      Kram fina