Annawii

FAVORITES FOR THE BABY PT II

BÄRSELE FRÅN BABYBJÖRN
Jag är helsåld på vår bärsele från Babybjörn för den underlättar så mycket för oss båda! Micke använder den när han lagar mat och själv använder jag den dagar han jobbar och jag behöver fixa med lite saker här hemma eller springa ner i tvätten. Skulle aldrig våga gå ner till källaren (vi bor på tredje våningen) med henne i famnen så det känns så tryggt att ha denna där hon sitter tryggt!
BUGABOO ÅKPÅSE
Nu har jag inte testat någon annan åkpåse men jag är så nöjd med Bugaboos ”High performance footmuff”. Just nu använder vi vinterlocket då vi fått vinter här uppe men man fick även med en höst/vår-lock så det blir perfekt i vår. Den är lite dyrare men i och med att man kan använda den året runt plus i såväl sitt- som liggdel tycker jag att den är värd en extra slant!
TWIST & SHAKE NAPPFLASKA
Eftersom vi ger ersättning är en bra nappflaska superviktig och denna är grym! Vi har även köpt en billigare variant på Ica Maxi för att ha som ”back up” men jisses vilken skillnad det är på den och denna. Jag vägrar använda den mer för varje gång jag ska mata henne med den kommer det för mycket mjölk och lillan blir fustrerad och ledsen. Är faktiskt sugen på att klicka hem en till från Twist & Shake då det är rätt bra att ha två stycken när man ska i väg eller om någon ska vara barnvakt framöver!
SKÖTBÄDD FRÅN NG
Jag är så glad att vi köpte denna skötbädd* från NG Baby för den är så bra och väldigt lättanvänd. Vi har ju inget skötbord än (vi ska fixa allt sånt i nya huset) så denna är perfekt då vi kan använda den vart som helst. Gillar även att det följde med en liten kudde och frotteskydd då det lätt händer olyckor när man byter blöja på vår lilla donna (hon älskar att kissa utan blöja haha ;). 

REGNSKYDD FRÅN ELODIE DETAILS

Vet att jag skrev lite kort om detta regnskydd* från Elodie Details sist men vill visa hur det ser ut på också. Det är så lätt att sätta på vagnen och tar ingen plats då det ryms i en pytteliten väska som man kan hänga på vagnen. Gillar även färgerna samt mönstret som känns väldigt ”jag” och är ni ute efter ett bra regnskydd som passar de flesta vagnar kan jag varmt rekommendera detta!
Tipsa gärna om era babyfavoriter!
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna O

    Vi hade inte klarat oss utan bärsjalen till att börja med och sen bärselen. Vagn köpte vi en billig och det var tur det för ungen HATADE att ligga i vagnen :-). Vid 4 månaders ålder bytte vi till sittdelen och då gick det hyfsat, fast hon föredrog selen. Senare gillade hon vagn och då köpte vi en trehjuling från BabyTravel som vi varit sååååå nöjda med. Tog sig fram överallt i skog och mark men var även smidig i stan i affärer och liknande!

  2. Anonym

    Vet du om att BabyBjörn inte är ergnomisk för barnet? När lilla C hänger i höfterna. En bebis kropp behöver vara i grodposition med krökt rygg. Köp istället en bärsele från tex Manduca eller ErgoBaby. De är också ergonomiska för er.Var rädda om er!

    1. ANNAWII

      Fast har du läst på om den vi har, den är ergonomisk och just denna har vunnit bäst i test och är testad så att den ska vara optimal för babyns höfter. Vi är så nöjda med den och lilla "C" älskar den!

  3. Jenny

    Har du kollat så ni inte har fel napp på den andra nappflaskan? Finns med olika stora hål beroende på vad som ska ätas ur den, exempelvis ersättning eller välling 🙂 Tips tips!