Annawii

ME AND MY BABY GIRL ♥

God morgon måndag! Igår hade vi en mysig dag med firande av Micke och min pappa, badning av lilla ”C”, lite flyttpackning och fix med huslån och sånt. Skönt att ha det fixat! Nu närmar sig flytten med stormsteg och det känns lite stressigt då vi precis blivit föräldrar men som tur är har vi denna lägenhet fram till jul så det ska nog gå bra. Vi har ju även bästa hjälpen av vännerna plus att vi anlitat en städfirma som ska städa ut så vi slipper det allra jobbigaste. Annars brukar ju jag städa då jag jobbat med det i fem år men det blir lite övermäktigt denna gång så det känns skönt att få hjälp med det!
Planerna för denna måndag är att mysa med lillan, ta en långpromenad och hämta ett paket, fira gudsonen som blir 14 i morgon plus göra undan lite hemmajobb om lillgrynet behagar att sova en stund. Man får ta varje dag som den kommer nu när vi har en liten goskit här hemma och det är faktiskt ganska skönt. Jag får träna på att leva mer i nuet och det tror jag är väldigt nyttigt för mig som annars kört på i 110 jämt. Det går liksom inte när man har ansvar för ett litet liv, då är det hon som bestämmer hur dagordningen ska se ut hihi.
Vad ska ni göra i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Vi har tandläkartid idag för stora som halkade och slog munnen ordentligt på fredag eftermiddag. Vi får se hur det går ? Han är inte förtjust i folk i sjukhuskläder trots att jag är sjuksköterska ? Efter det blir det utelek! Hoppas ni får en bra dag och att allt flyter på när ni är ensamma!

  2. Linda

    Hej…hur går de med amningen nu?
    Undrar även hur liggdelen på vagnen fungerar? ..är de inte besvärligt med den där bågen? Tycker den ser ut o va i vägen liksom… NI gör de himla bra som orkar flytta nu när ni just fått lillprinsessan… Ha en bra dag ? kram.

    1. ANNAWII

      Det går bra men vi kör med lite ersättning än men jag får mer och mer mjölk så hoppas jag kan helamma om några veckor!
      Jag äääääääälskar vagnen hihi, den är så himla lättanvänd och bågen kan man enkelt lyfta upp så den är inte i vägen :).
      Tack fina <3. Stor kram