Annawii

INTERIOR WANTIES – GREY & WHITE

Klädhängare* (299:-), Fåtölj* (1999:-), Ekollon* (74:-), Ljuslykta* (74:-), Pall* (69:-)
Jag är helt besatt av inredning just nu då vi snart flyttar in i vårt hus och här är några gobitar som gärna får flytta in där! Klädhängaren och pallen skulle passa superbra i hallen och jag hade gärna haft fåtöljen i lillans rum som amningsfåtölj samt ljuslyktan och ekollonen i vardagsrummet. Är faktiskt lite sugen på ljuslyktan då den ser så fin ut plus att den är på rea just nu och inte kostar många kronor alls!
Hittar ni något ni gillar sötnosar?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Har förstått att huset ligger i ett samhälle utanför Umeå. Kommer Micke pendla till sitt arbete eller har han sökt nytt närmare den nya bostaden?
    Jag och min sambo tittar också på hus några mil utanför den stad vi vi nu bor och arbetar i pga. billigare hus. Men tycker det känns jobbigt att penglingstiden kommer svälja mycket tid (och pengar) som vi hellre skulle vilja lägga på familjen.

    1. ANNAWII

      Ja han kommer att pendla och sedan får vi se, det kanske blir så att han också söker jobb där så att man får mer tid med vår lilltjoppa. Rent pengamässigt blir kostnaden för boende och pendling samma som hyran vi har nu då huset var så pass billigt så det känns skönt! Men tiden får man ju tyvärr aldrig igen!
      Kram