Annawii

NÄR KÄNSLORNA SVÄMMAR ÖVER OCH HJÄRTAT VÄXER ♥

Jag har fortfarande inte riktigt tagit in att vi nu är föräldrar och att denna underbara lilla skatt, vid namn Cornelia, är vår. Vi har kämpat och längtat så länge efter barn och nu när hon äntligen är här känns det nästan overkligt att få vakna upp bredvid hennes varma mjölkdoftande kropp och pigga nyfikna ögon. Det är som en dröm och jag gråter flera gånger om dagen av lycka eftersom jag är så glad att hon är vår ♥. Jag visste redan innan att mitt hjärta skulle växa flera storlekar då jag älskar barn men att det skulle vara så här känslosamt visste jag inte. Hjärtat blir som ett stort öppet sår då jag känner så mycket mer och trots att jag alltid varit en liten ”mjukis” är jag nu ännu mjukare och känslosammare. Det är så fint och jag tror aldrig någonsin jag kommer ta denna glädje och lycka i att bli förälder för givet. Tänk att gå från att tro att man inte kan få barn till att få hålla den mest perfekta lilla skapelsen i sina armar och dessutom få ansvara för henne, det är en magisk känsla som jag nog aldrig kommer tröttna på!
Tack för att du kom till just oss lilla Cornelia, mamma och pappa älskar dig så mycket ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingrid Wenell

    Så fint! Känner verkligen igen mig och även om vår lilla Olivia funnits en hel månad nu (!?) så har jag ännu inte fattat. Kan sitta och titta på henne hur länge som helst och gråter av lycka (även om det lugnat ner sig lite). Önskar att jag inte hade så svårt att ta in saker och smälta känslor, för jag undrar om jag någonsin kommer fatta att jag är mamma! Men jag håller med dig, jag trodde verkligen inte det skulle vara så känslosamt. På BB och första veckan hemma grät jag konstant! Tur det lugnar sig lite efter ett tag så uttorkad som jag blev, haha! Kram på dig

  2. Ida

    Ja kärleken till mina två underbara barn är den största som finns ❤️ Kan inte förstå hur jag kunde få världens bästa, underbaraste och finaste barn! Det är en gåva att få uppleva!

  3. Madeleine

    Hej Anna!
    Jag undrar hur länge ni försökte att bli gravida innan ni lyckades? Jag och min sambo har nu försökt i ett år utan resultat. Väldigt frustrerande då man inte riktigt kan styra över det själv. Behöver lite glimtar av hopp för att orka fortsätta. <3 Grattis er en fina Cornelia.

    1. ANNAWII

      Vi ville ha barn i ca: 3 år innan vi sökte hjälp hos Barnlöshetsmottagningen och där tog det ca: 4-5 månader innan vi fick komma in (då hade vi gjort alla tester) och det visade sig att vi inte hade några "fel". Eller jag hade oregelbunden menscykel och hade troligtvis inte ägglossning varje månad men de kunde se att jag skulle ha det dagen efter så vi åkte hem och producerade barn på direkten. Skulle tippa på att vi hade en väldig tur som lyckades på första försöket då vi försökt i 3,5 år innan.
      Om man har försökt i ett års tid har man rätt att få hjälp så anmäl er och gör testerna så att ni får se om ni behöver hjälp eller om "spärren" sitter i huvudet. Ofta låser det sig ju om man försökt ett tag men inte fått något resultat, då kan det vara skönt att veta att man faktiskt kan få barn!
      Stor kram fina du och all lycka!