Annawii

MIN HUDRUTIN – VICHY IDÉLIA

Jag har fått äran att göra ett samarbete med Vichy och deras härliga Idéalia-serie, som säljs på Apoteket, då de precis släppt en ny produkt – ”Idéalia Gelé Dagkräm”. Det är en dagkräm för kombinerad/fet hy som ska motverka de första ålderstecknen, återfukta huden, ge en naturlig lyster samt jämnare hudton och matta ner glansiga partier. Det är verkligen den perfekta produkten att använda efter Idéalias dagkräm ”Smoothing and illuminating cream” de dagar man ser lite extra glåmig ut eftersom den ger ett snyggt ”glow” och samtidigt hjälper till att motverka livsstilsåldrande.
Vad är då livsstilsåldrande? Jo, som ni säkert vet påverkas vår hud något enormt av hur vi lever våra liv och saker som stress, obalanserad kost, föroreningar, UV-strålning och dålig sömn har stor betydelse för hur snabbt vi upplever att huden åldras. Jag själv sitter ju mycket framför datorn och har inte den bästa sömnen då den första spädbarnstiden gör att man sover sämre och det i sin tur påverkar huden negativt. Men tack vare Vichys ”Idéalia”-serie och deras nya produkt ser jag verkligen positiva resultat på min hy då de motverkar livsstilsåldrande och ger den där ”boosten” som man som småbarnsförälder behöver.

Avslutningsvis tänkte jag berätta lite om min hudrutin då jag vet att fler av er är i samma skede som mig i livet och kan behöva ge er hud lite extra omtanke och kärlek. Jag börjar både morgon och kväll med att tvätta ansiktet med Vichys rengöring ”Beautifying cleansing micellar oil” och därefter använder jag deras ”Smoothing and illuminating cream” på morgon samt deras nattkräm ”Skin sleep” på kvällen. Det är, enligt mig, världens bästa hudkrämer då de återfuktar utan att kännas kladdiga, doftar supergott och ger huden den där lilla ”boosten” som gör att jag känner mig vacker. Behöver jag lite extra ”glow” på dagen använder jag sedan ”Idéalia Gelé Dagkräm” och det har snarare blivit en regel än undantag nu då jag känner mig så mycket fräschare med den på. Vill ni också testa Vichys Idéalia-serie kan ni besöka ett Apotek och be om råd så att ni hittar de produkter som passar er och jag hoppas ni gillar dem lika mycket som jag för de har verkligen gjort underverk för min hy! 
Läs mer om Vichy Idéalia här och ta chansen att få ett härligt gratisprov!
I samarbete med Vichy
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny Transan

    Strort GRATTIS till er, söta lilla tjejen:-)
    Så vacker du är. avis på din byst 🙂 äter hormoner så de växer 🙂 vackert nagellack, vad är det för nummer?
    Bästa till er
    Jenny