Annawii

ONE WEEK OVERDUE

God morgon sötnosar! Igår började det hända grejer med denna lilla mamman så förhoppningsvis är jag inte gravid många dagar till. Magen har sjunkit något enormt och jag har haft så ont i magen plus nedre delen av ryggen så jag är helt slut. Försökte mig på en promenad men orkade bara gå till Mickes jobb och sedan fick han skjutsa hem mig så jag fick vila. Däckade i sängen och mådde så dåligt men orkade inte röra mig förän Micke kom hem och gav mig nässpray och lite massage i svanken. Nästäppan man har nu i slutet av graviditeten är inte nådig och jag får panik i bland för att jag inte får någon luft, det är hemskt!
Nåväl just nu är jag mest bara tacksam över smärtan och obehaget som kommer så fort jag står upp då det betyder att hon är på väg ut och jag hoppas det blir i dag eller i natt. Har ju känt mig så otroligt hopplös de senaste dagarna men igår kändes det verkligen som att det börjat komma i gång så jag har fått lite hopp tillbaka om att jag ska slippa gå över en vecka till och bli igångsatt. Vill ju så gärna få träffa henne innan helgen ♥.
Hur är det med er sötnosar, fler som går i väntans tider?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Sugklockan i sig var faktiskt min räddning. Efter så många timmars kämpande och smärta så orkade jag inte och jag var väldigt lättad över att kunna få den hjälpen. Läkaren som höll sugklockan drog varje värk jag fick och jag skulle säga till henne när värken kom så att hon visste när hon skulle dra. Jag var väldigt lite insatt själv i detta innan förlossningen men jag lutade på att de bedömde rätt när den väl behövdes. Alexanders huvudform blev lite som en Alien men det är inget som syns alls idag. De har ju så mjukt huvud dessa små liven så det rättade till sig fort.kram

    1. ANNAWII

      Åh men vad skönt att höra och jag är så tacksam att du berättar. Man får ju inte så mycket info innan om sånt och man tror och hoppas ju att man ska slippa bli igångsatt så det är guld värt att få höra av någon annan.
      Och ja, de kan ju få lite lustiga huvudformer bara de sover konstigt men det går ju som tur är till sig hihi.
      Kram och tack för att du delar med dig <3

  2. Tessie

    Åh, hoppas att det inte dröjer så mycket längre för dig nu. Kämpa på!
    Känner igen den där tröttheten och svårigheten att andas – speciellt på natten för min del. Jag har ändå fyra veckor kvar, men det börjar bli riktigt tungt "redan nu".

  3. Anonym

    Håller tummarna att det kommer igång. Själv gick jag över två veckor och förlossningen tog två dygn innan han fick tas med sigklocka så jag lider med dig. Finns inget värre än att gå över tiden. Men väntan är värd det alla dagar i veckan. Håll ut:-D

  4. Ida

    Hoppas att du får träffa ditt lilla barn snart! Är själv i vecka 34 och längtar också, har börjat få förvärvar som inte är nådiga plus att det känns som bebisen har en liten fest därinne 😉
    Men det är ju såklart härligt att känna lite för mycket än ingenting alls 😉
    Kramar

  5. Jenny

    Lycka till! Hoppas att din lilla baby kommer snart! Själv är jag beräknad om en vecka och längtar såååå ! Har också fått mycket smärta i nedre delen av ryggen de senaste dagarna + måste kissa väldigt ofta då bebis trycker neråt. Så jag hoppas att baby vill ut snart!

  6. Anonym

    Oh så spännande? fler magbilder? så himla kul o ha kvar o se skillnad när magen sjunkit ner..hoppas du få åka till BB under dagen?
    Lycka till Anna..tänk att man såna här ggr längtar efter smärtan? kram….

  7. Isabella

    Åh, så spännande! Kommer ihåg all förväntan man hade och känslan av att inget blir som först ? Och sedan fundera över vad sjutton man gjorde med all sin tid innan man fick barn ?
    Hoppas att allt går bra nu! ?

  8. Anonym

    Så spännande! Jag kommenterade här när du precis gått ut med att du var gravid för samma sak hade jag gjort precis innan. Tyckte det var spännande att någon vars blogg man följt i tio år bara var två veckor efter mig i graviditeten. 😉 Här hann vi aldrig gå över tiden för i vecka 38+1 behagade en perfekt färdigbakad men liten kille titta ut och nu ligger han här bredvid och det känns som att han alltid varit här. Snart får ni träffa er lilla skatt och fast det är jobbigt att vänta så är det som de säger; det är värt all väntan och graviditetsobehag. 😉

    1. ANNAWII

      Åhhh grattis finaste! Så himla kul och vad skönt att slippa gå över, man får verkligen så konstiga symptom nu sista tiden så var glad att du slipper det och att ni fått er lilla skatt redan <3. Stor kram till hela familjen!!