Annawii

MONDAY MORNING & GUESS HER BIRTH DAY ♥

God morgon raringar! Ingen bebis än så igår passade jag på att göra en videoblogg (jisses så kul det är) och sedan åkte vi och hämtade lite möbler vi köpt/fått på olika Facebooksidor. Yay! Har tagit allt till mina föräldrar då de har ett hobbyrum där man kan måla så när lillan behagar att komma får mamma var barnvakt i korta perioder för då ska det målas, orkar tyvärr inte nu trots att det kliar i fingrarna hihi.
Planerna för i dag är hemmajobb, lunch med min fina Therez, vila och kanske lite fotning om jag orkar. Har en spännande vecka framför mig med en speciell sak på onsdag och så är ju varje dag ett lotteri nu eftersom lillan kan komma när som helst. Går in i vecka 40 på torsdag så hon är färdigbakad och klar – nu gäller det bara att få henne att förstå att hon inte kan ligga där inne i all evighet hihi ;). När tror ni att hon kommer? Om någon skulle gissa rätt på dag fixar jag en liten present åt den för det hade ju varit lite häftigt!
Ha en fin dag och tack för att ni finns ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TextilaErika

    Åh, nu börjar den där jobbiga väntan. Jag var ju helt övertygad om att jag inte skulle gå fullt utan få tidigare men när bf kom så var jag fortfarande gravid… Och insjuknade i vinterkräksjukan, inte den bästa uppladdningen inför en förlossning. Men födde gjorde jag ett par dagar senare.
    Tror att lilla C kommer välja att komma ut den nästa lördag dvs 8 oktober. Men för din skull hoppas jag att jag har fel.
    Många kramar

    1. ANNAWII

      hihi ja jag har ju också trott det men nu tänker jag att jag nog får vänta en vecka till. Dock fick jag vissa teken igår kväll så hon kan komma i dag lika väl som om två veckor hihi.
      Åh vad hemskt att få magsjuka just innan, man är ju slut som det är nu!
      Kram fina

  2. Sara

    Heja heja nu sista biten! Jag tror på 7 oktober bara för att jag själv fyller år då, hehe. Väntar själv en liten tjej i november så det är såååå kul att följa er!

  3. Laura

    Jag gissar på 3e oktober. Min bästa vän går också in i vecka 40 om några dar och jag har liksom fått följa era graviditeter parallellt, så nu tippar jag att ni får era små töser samma dag också ;). Håller tummarna att du får må så bra som möjligt nu sista tiden, och att allt ska gå bra sen <3