Annawii

THURSDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Ingen bebis än och känningarna kommer och går så hon verkar inte riktigt ha bestämt sig om hon ska stanna eller komma ut hihi ;). Vi fick i alla fall en bra gårdag med lite vila, lite effektivitet, massor av roliga pressutskick i brevlådan och en rolig fotostund. Måste erkänna att fotandet aldrig varit så lätt som nu när jag är gravid för jag är faktiskt mycket snällare mot mig själv nu och inte alls lika hård som förr. Ganska fantastiskt med tanke på bebisbulan, konstant uppsvullna ben och inte världens bästa mående men jag tycker ju faktiskt att jag är fin som gravid. Inte alla dagar så klart men oftast och jag hoppas jag kan ta med denna syn på mig själv sen när lillan kommit också. Min kropp är ju ändå fantastiskt som kunnat bära henne så då förtjänar den en klapp på axeln ♥.
Planerna för i dag är barnmorskebesök plus hemmajobb och städning om jag orkar. Mamma har egentligen förbjudit mig att städa men jag vill ju ha det fint när vi kommer hem från BB så ska i alla fall dammsuga lite. Om mamma läser detta lär hon väl dyka upp och hjälpa mig – hon är så omtänksam och snäll! Känns för övrigt så bra med barnmorskebesök för jag vill veta hur hon ligger nu, om hon fixerat sig och om hon växt något. Det känns så men samtidigt har jag ju tyckt det varje gång så vi får se. Huvudsaken hon rör sig som hon ska och hjärtat slår bra! Innan jag avslutar måste jag ju även få ge en liten hyllning till mina små duntussar på bilden ovan. De tröstar och myser med mig varje gång jag mår illa och känner mig lite hopplös så utan dem vet jag inte vad jag skulle göra. Tror de kommer bli bästa kompisar med lilla ”C” för de verkar redan tycka om henne ♥.
Ha nu en underbar dag kära ni och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej!
    Är mitt uppe i bebisshoppandet och undrar om du har några tips på hur man bäddar mysigt i liggdelen på barnvagnen? Och hur du tänker med klädsel? Såg att du har köpt en rejäl åkpåse från Bugaboo. Kommer du att köra på overall också eller lager på lager klädsel?