Annawii

TGIF ♥

God morgon sötnosar! Gårdagens morgonmöte gick super och efter det gick dagen i ett med massor av spännande saker. Ska berätta mer om allt inom en snar framtid men vill vänta till det är klart, hoppas ni förstår! Planerna för i dag är att hänga med min älskade mamma (vi sköt upp det till i dag), gå på ett möte och i kväll bara mysa med min älskade make. Han ska även börja ta ut mitt löshår som jag haft på tok för länge så det känns skönt! 
För övrigt har jag inte känt av några fler tecken sedan i måndags/tisdags på att lilla ”C” är på väg ut så hon kanske stannar till det är dags. Skrev inget om det då men jag hade riktiga förvärkar i början av veckan och var helt säker på att hon skulle komma men nu är det som vanligt, hon ligger bara lite lägre och lever rövare som vanligt. Hon kanske också vill vänta till alla bitar ”fallit på plats” och för min del får hon gärna vänta lite till, eller komma på Mickes födelsedag på måndag för tänk vilken present hihi ;).
Hur är det med er i dag mina små hjärtan?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ANNAWII

      Hihi vi får se vad det blir, man vill inte ta ut något i förskott förrän allt är klart men i slutet av månaden får ni veta vad det är vi gjort :).
      Kram

  1. Anonym

    Jag hade förvärkar långt innan och bebis fixerade sig tidigt och låg väldigt långt ner och min barnmorska sa att bebis kommer komma tidigare. Det sa hon två veckor innan bf att bebis kommer vilken dag som helst. SÅ det var väldigt frustrerande när jag gick över fyra dagar 😛

  2. M

    Vår första dotter, nu snart 6år, föddes på sin pappas födelsedag! 5 dagar efter beräknat datum. Just nu tycker hon att det är väldigt kul men vi får väl se vad hon säger om några år 🙂