Annawii

THURSDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Igår hade jag en bra dag rent jobbmässigt men var inte alls på banan rent fysiskt. Hade en rejäl släng av illamående och yrsel/svimningskänningar så det var rätt skönt att komma hem på kvällen och krypa ner i sängen. Mitt blodtryck hade gått ner lite när vi var hos BM i tisdags (har alltid lågt men var extra lågt) så det beror säkert på det plus lite för lite sömn och att hon tryckte på lungorna igår. Sedan busar hon ju runt i magen som att den vore ett tivoli så hon trycker väl på exakt allt. Gissar på att vi kommer få ett litet busfrö till barn som kommer ha svårt att sitta still hihi ;).
Planerna för i dag är lite hemmajobb och så ska denna mamma vila så att inte gårdagen upprepar sig. Även om jag fortfarande kan pusha mig själv lite för mycket har jag blivit så otroligt mycket bättre på att lyssna på kroppen och svimningskänningar tar jag på fullaste allvar för det är så obehagligt plus att jag inte vill falla när jag har dyrbar last i magen. En sak känns i alla fall skön i dag och det är att hon sjunkit ner lite så i dag kan jag faktiskt andas hyfsat normalt och det gör livet så mycket mer behagligt. Igår blev jag andfådd bara av att sitta ner och det var väldigt jobbigt, kändes som jag hade en konstant tyngd över lungorna. Tur vi väntar på det bästa som finns för annars skulle det vara lite jobbigt att vara i så här dålig form men nu kan jag ta mer eller mindre allt för snart får jag min belöning ♥.
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Måste fråga, använder du en app till att ta magfotona med och vilken i så fall? Jag har just fått reda på att vi väntar vår trea lite sådär småchockade och glada, och med de andra två tog jag kort m vanlig kamera men har förstått att det finns vissa appar som sedan kan sätta ihop bilderna till en film! Lycka till?

    1. ANNAWII

      Åh stort grattis fina du!! Jag fotar med vanlig systemkamera men vill de bilderna jag lägger upp på Insta (med text) använder jag sedan appen Baby pics :).
      Stoooor kram <3