Annawii

VIDEO BLOG – BABY SHOPPING HAUL ♥

I måndags gjorde jag som sagt var en liten videoblogg och denna gång visar jag upp en del av lilla Cornelias garderob. Det blev ett par favoriter som vi inhandlat/fått inför hennes ankomst och jag hoppas ni tycker det är roligt att se en smygtitt på hennes blivande garderob. Kom även ihåg att komma med önskemål/tips på vad ni vill se i nästa vlog och ge gärna tummen upp på Youtube om ni gillar filmen ♥.
Hoppas ni gillar filmen raringar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria Estelle

    Alltså ÅÅÅH så himla söta plagg!!!! <3
    Din lilltjejja och du/ni kommer vara så fina ihop! 🙂
    Hade jag fått en flicka hade jag försökt matcha så mycket jag bara kunde. Kan jag ju göra med vår pojk med kanske men lite svårare blir det allt, iallafall med tanke på hans nuvarande garderob 🙂
    Kul videoblogg! Du inspirerar som vanligt!
    Hoppas att du mår bra <3
    Kram!

    1. ANNAWII

      Tack fina! Hihi du får se till att köpa lite matchande färger och matcha så med honom. Du har ju så snygg klassisk stil känns det som så det borde gå galant!!
      I dag mår denna blivande mami inte alls bra men ny dag i morgon så hoppas den blir bättre! Hoppas vi båda nu kan få några bra dagar i slutskedet <3.
      Stor kram

  2. Anonym

    Ja det var kul att se dig! 🙂 världens fräschaste blivande mama! En sån liten nalleoverall har jag också instoppad i nån garderob, och jag är inte gravid… Hihi, man måste ju få drömma. Du är dig själv hela vägen ut, det är fasen den bästa egenskap man kan ha! Så sympatisk!