Annawii

WEEKEND BABY ♥

God morgon sötnosar och hej lördag! Igår hade jag en lite tung dag då benen vägrade svälla ner så de värkte och svällde bara mer och mer men jag fick i alla fall en supermysig eftermiddag/kväll hos mina föräldrar där vi firade pappa. De hade styrt upp det så fint med världens godaste buffé, bra musik och trevliga gäster. Det gjorde verkligen gott för mig att få komma ut en stund och jag är så glad att min älskade pappa fick en sån fin födelsedagskväll ♥.
Planerna för denna lördag är att gå/ligga raklång och försöka undvika att sitta så mycket som möjligt så att jag får bort lite vätska ur benen. De är verkligen sprängfyllda (låren är på riktigt dubbelt så stora som vanligt) så det vore skönt om trycket kunde lätta lite. Förutom det ska vi även laga en rolig middag då vår ”spirulizer” äntligen kommit så det ser jag fram emot. Det gick så bra med matlagningen till buffén igår så jag fick en liten nytändning när det kommer till mat och det kan behövas i dessa nudelsoppatider haha ;). Kom gärna med roliga tips på vad man kan göra för smarriga såser/röror till grönsakerna man spiraliserar för ni brukar vara bra på sånt!
Ha en fin dag mina små hjärtan ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saras liv

    Åh, stackare! Hoppas det ordnar sig med vätskan och att det bara är något tillfället. Är det inte det så är det iaf slutspurten nu för er och det är höst (= att det känns mer att ligga inne och mysa). Och fördelen med graviditetsbesvär är ju att man har ett tydligt slutdatum och då dessutom får världens bästa present! (Och jag tror att om man har en dålig graviditet så ser man iaf fram mot förlossningen mer och det är ju inte så tokigt heller). Kram!