Annawii

BABY WANTIES

Kofta* (349:-), Shorts* (349:-), Kofta* (499:-), Volangbody* (370:-), Body* (239:-), Byxor* (399:-)
Jag är så inne på söta babykläder inför lillans ankomst och just nu suktar jag efter dessa godbitar från Boozt! Tycker det är så fint med dova pasteller till krämvitt och jag hade mer än gärna haft de båda bodysarna (hur söt är inte regnbågsbodyn?!) samt de stickade tightsen i hennes garderob. Dock är de ju lite dyrare och hon kommer växa ut allt snabbt i början så jag tror vi håller oss till budgetmärkena på bodys nu i början och så kan vi lyxa någon gång här och där lite längre fram!
Vad gillar ni för stil på babykläder raringar?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jättefina! ? Älskar romantiskt i dova färger. Har varit mkt pastelliga toner nu under vår/sommar för vår del. Så det blir mkt från Kappahls Newbie, även mkt från Lindex. Dom har superfina kvaliteer på sina plagg.
    Smart att inte köpa på sej för mkt innan. Vår lilla tjej som nu är 7 1/2 månad gammal köpte vi en del klänningar innan hon föddes och i början som vi trodde skulle bli bra till sommaren. Haha, hon har vuxit i raketfart och var först ut med sin sommargarderob i mars ?
    Men tips om ni inte redan är med i tex Lindex och Kappahls medlemsklubbar. Det kommer ofta erbjudanden, ta 3 betala för 2 tex.
    Och gå med i köp/sälj grupper på FB – jättesmidigt och bra!
    Jag tänkte först spara alla kläder men ju mer man plockar undan så inser man att så mkt sparsamt använda plagg som kan komma till nytta för ngn annan. Så nu har jag börjat sälja av väldigt mkt för att finansiera höst/vintergarderoben ?

    1. ANNAWII

      Visst är de! Och jag älskar både Kappahls och Lindex kläder, de är ljuvliga och betydligt mer prisvärda!
      Haha vi har köpt två klänningar till sommaren så vi får väl se om hon kan ha dem. Annars får man väl sätta en långärmad body under och använda i vårvinter :). Jag tänker att vi kommer att få en liten tjej men samtidigt var jag ganska stor som liten så vi kanske får en stor så det är lika bra att invänta henne och se vad det är för liten filur :).
      Smart med köp- och sälj, då kan man väl kanske byta t.o.m. också?
      Kram fina

  2. Saras liv

    Ja, jo man anpassar sig ju typ på några minuter. Hihi! Och vår pojk älskar rosa, finns det ett rosa alternativ så väljer han alltid det. 🙂 Vilket jag tycker är toppen eftersom jag gillar rosa. Det var bara chocken i början som blev konstig, jag åkte hem och rensade ut ALLT som hade minsta lilla rött i sig till och med och skänkte bort, vilket jag ångrade ganska snabbt efteråt. Haha! Men nu är det ju en rolig historia för oss, och Isak om hur busig han var i magen och gömde snorren. Haha! Kram

    1. ANNAWII

      haha alltså vi har faktiskt tänkt på det jättemkt nu på sistone och jag skulle inte bli superförvånad om det är en liten pojke som tittar ut för det skulle vara så typiskt för oss hihi. Kokos, vår kattpojke, trodde vi ju var en tjej i flera månader ;).
      Kram

  3. Saras liv

    Nu vill jag inte vara pessimistisk eller så, så jag hoppas inte att jag uppfattas så. Och ni kanske har kollat upp på säkrare sätt är vid rutin-ultraljudet, men för oss sa de att vi väntade en tjej vid rutin-ultraljudet, hon sa till och med "här ser ni blygdläpparna", men ut kom det en pojk! Även fast jag visste att det inte är helt 100 så kändes det skit skumt och som att någon plötsligt bytt ut min tjejbebis mot någon annan. Aja, ville bara dela med mig av min erfarenhet. Och ja, det händer nog inte så ofta att de har så fel heller. 🙂

  4. Annika Natalie

    URSÖTA!!! Jag upptäckte att lillebrors garderob behövde uppdateras med lite "gulligare" kläder, konstigt nog var storebrors bebisgarderob väldigt pojkig och stilren, ett val jag INTE hade gjort idag… Precis som du satsar jag på de billiga kedjorna när det gäller kläder som blir för små på nolltid. Storebror hade sedan stl 86/92 i över ett år (!), så om lillebror följer samma mönster är det ju en bra storlek att lyxa till det med mer hållbara plagg.

    1. ANNAWII

      Eller hur! Jag tror också det är smartare att lägga en slant i den åldern då de har samma strlk ett tag men gissar på att man inte kommer kunna hålla sig helt nu heller haha. Livsfarligt för ekonomin med babykläder ;).
      Kram fina