Annawii

WEDNESDAY MORNING ♥

God morgon från en trött blivande mamma! Igår hade vi en produktiv dag med massor av fix ((la bland annat ut en platsannons för min tjänst hos Häggströms modehus så bor ni i området och kan webshop/mode/sociala medier – sök!) och det var skönt men när klockan slog 18 var denna mamma så trött! Kan ju inte sova så bra på nätterna nu (tror jag vaknade minst fem gånger natten till igår) så jag är ett litet vrak. Lillan kicksparkas och rumlar runt exakt hela nätterna och jag som redan har sömnsvårigheter får det inte direkt lättare av det hehe. Men som tur är vet jag ju att det snart kommer något vääääldigt positivt ut av detta så det går att uthärda och blicka framåt. Längtar så till vår lilla tösabit kommer!
Planerna för i dag är lite hemmajobb, eventuellt lunch med mamma och sedan en lugn kväll. Jobbar i morgon så ska försöka vila en stund på dagen men just nu har jag ingen ro till det. Det är så mycket jag vill hinna med innan det är dags för BF så det känns skönt att få viktiga saker undanstökade. Börjar i alla fall krympa min ”to do”-lista så tror nästa vecka blir betydligt lugnare! Har ett par stora saker kvar men sen är det mest småfix och sånt som inte är akuta så det känns bra. Är ni likadana eller är ni mer ”chill”?
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ramona

    Vilken underbart söt klänning 🙂 Jag minns hur trött man var, efter bolibompa vill jag sova *fniss* Att dom ska sparkas och ha sig på natten, sen kunde det vara lugnare på dagen 🙂 Här ska jag baka fröknäckebröd idag tänkte jag. Så gott. Kram och hoppas du får en fin dag <3