Annawii

TGIF ♥

God morgon sötnosar! Gårdagens arbetspass gick bra och jag fick faktiskt jobba på kontoret hela dag. Skönt! Råkade dock göra misstaget att sitta med benen i kors nästan hela dagen så väl hemma insåg jag att benen och fötterna svullnat upp ordentligt. Var ingen vacker syn eller behaglig känsla så nu får jag börja tänka mer på hur jag sitter, vad jag äter (no more salt) och att gå upp och röra på mig oftare. Älskar verkligen alla gravidsymptom – not haha ;).
Nåväl, planerna för i dag är att njuta av en ledig dag tillsammans med Micke och så ska jag fila på en jobbannons då vi behöver anställa en vikarie under min mammaledighet. Spännande och pirrigt men lilla ”kontrollfreaket” kommer ju inte kunna släppa jobbet helt så det känns skönt att jag kan jobba lite hemifrån även i höst/vinter. Älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor så jag hoppas även på flytt till området så jag och lillan kan hälsa på dem lite då och då under min ledighet!
Vad gör ni i dag sötnosar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Ja att röra på sig ör bra mot svullnad, även att dricka mycket vatten 🙂 Tipsar även om kompressionsstrumpor (typ från apotel) som en provar ut, det är skillnad på dem och stödstrumpor (som inte har någon medicinsk bevisad effekt mot svullnad).

    1. ANNAWII

      Ja fortsätter det så som det var igår ska jag skaffa det. I dag ser dock fossingarna och benen normala ut så håller tummarna för att det berodde på för mycket salt och att jag satt med benen i kors hela dagen :O