Annawii

THURSDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Igår hade vi en riktig slappardag och det behövdes för jisses vad trött denna blivande mamma var/är! Vi hann dock fota av lite outfits och packa inför helgen då vi ska vara hus- och kattvakter men största delen av dagen spenderades på sofflocket. Härligt! Planerna för denna torsdag är jobb på Häggströms och sedan blir det troligtvis take away från SEN Street kitchen (ska ge dem en chans till innan jag ger upp) och boa in oss hos mina föräldrar. De är på begravning i södra Sverige och jag hade så gärna följt med men varken jag eller någon annan tror att jag orkar. Har i alla fall skickat med en hälsning från mig och Cornelia som får åka med i kistan så det känns bra, det blir ett fint avslut som gör att det känns lite lättare att inte vara med och säga adjö ♥.
För övrigt är jag sååå trött just nu och det beror dels på att lilltjoppan växer så att det knakar, dels på att jag inte kan sova på nätterna. Ingen position är skön, jag behöver kissa minst 3 gånger per natt och lillgumman sparkar runt mest hela nätterna så jag är alldeles öm i magen/organen. Busungen vår! Räknar med att det är ett litet busfrö vi får så det är kanske bra att jag sover dåligt redan nu för då är jag van inför kommande halvår haha ;).
Vad gör ni i dag kära ni?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ramona

    Minns det där med att sova dåligt 🙂 Dessutom var man så osmidig när man skulle vända sig att bara det tog tid *haha* Vad fint av er att skicka med en hälsning <3 Skönt för dig att få vila lite, behövs. Kram och ha en fin dag 🙂

  2. Anonym

    Åh din stackare. Inte lätt att bära ett liv inuti sig. Ändå längtar jag tills det är min tur!
    Jag ligger och myser lite här i väntan på att min man ska vakna till liv. Vi skulle gått ut och sprungit men han tyckte vädret sa åt oss att stanna hemma :p … Så nu sover han och jag är vaken. Har inget planerat idag och det är tur för vi måste verkligen packa!