Annawii

BABY WANTIE – ELODIE DETAILS REGNSKYDD

Elodie Details ”Beduin stories”-regnskydd från Lekmer.se* (399:-)
Vi har legat ganska lågt med inköp till lilla ”C” hittills men nu börjar det närma sig och jag försöker få ihop en lista på vad vi faktiskt behöver. En sådan sak är ett regnskydd till vagnen (fick tips av Therez att det som följer med vagnen inte är det bästa) och då står detta ”Bediun Stories”-skydd från Elodie Details högt i kurs. Mönstret är ljuvligt och tydligen är dessa superlätta att sätta på och det kommer vi garanterat att uppskatta. Särskilt då lillan föds på hösten och det brukar regna en hel del här då!
Köpte ni till regnskydd eller använde ni det som följde med vagnen?
*Adlink
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vi har haft en briovagn som vi använt till båda barnen och jag har bara använt regnskyddet som följde med. Det har funkat hur bra som helst! Har samma form som det du visar på bild, men har inte plasten framför öppningen. Det har aldrig läckt igenom och inte regnat in, man får ju dra till det så det skyddar 🙂 och skyddet är ju drygt fem år gammalt nu, eftersom CHarlie är så gammal 🙂
    (det står i min mobil att jag heter Hanna Eriksson och jag får inte bort det, men det är inte jag! Det är Johanna Bolmgren som kommenterar :-))

    1. ANNAWII

      Hej finis! Åh men vad bra att deras är lite rymligare, tydligen är Bugaboos supertrånga så man behöver ett annat för att man inte ska bli smått tokig ;).
      Kram fina

  2. Anonym

    Ja de som följer med vagnarna är ofta formsydda och trånga. Har också använt ett "vanligt" istället för det till brio go som vi har!

  3. emilydc

    Kan varmt rekommendera EDs regnskydd! Tycker verkligen att dom är superbra, som du sägerär dom lätta att sätta på. Bugaboos egna får man slita och dra tills fingrarna går av för att få på. Sen luktar dom ganska starkt av plast också och det har jag svårt för.

  4. Linnea

    Har Emmaljunga vagn. Köpte Tulsa regnskydd och myggnät. Bäst på marknaden. Toppenbra! Sen är ju mönstret på denna du lagt upp ljuvligt:)