Annawii

ANNAWII GRADUAL TAN GUIDE

De senaste åren har jag blivit allt försiktigare i solen då jag märkt att den påverkar min hud allt mer ju äldre jag blir men jag vill fortfarande gärna ha en lätt solkysst look då jag tycker det passar min stil. Därför har jag testat en hel den ”Brun utan sol”-produkter genom åren och jag tänkte ge ett litet utlåtande på tre av dem som jag har hemma just nu. Det man ska tänka på när man väljer BUS-produkt är att utgå efter sin egen hudton samt vilket resultat man vill ha och att preppa huden innan. Man behöver inte alltid peela men det kan vara smart att åtminstone återfukta områden som knän, armbågar, fötter och händer innan så att man inte blir fläckig där. Sedan tycker jag man ska försöka välja ett tillfälle då man har möjlighet att slappa runt i en morgonrock/stor t-shirt i minst 2 timmar efter insmörjningen så att man inte förstör brännan med kläder som sitter åt. Själv kör jag Brun utan sol 1 gång i veckan och då kör jag alltid på en ledig dag så att jag kan låta krämen göra sitt och sedan duscha bort den lagom till sängdags. Då får jag bästa resultatet och slipper oroa mig för fläckar på såväl kropp som kläder.
Märke: Yves Rocher
Pris: 90:-
Plus: Ger en snygg, gyllene bränna, verkar gradvis så man kan anpassa den efter behov, luktar fräscht till en början, är väldigt lättapplicerad.
Minus: Mot slutet (efter ca: 4 timmar) får man den karaktäristiska BUS-doften som inte alltid är supersmarrig ;).
Omdöme: Detta är min ”all time”-favorit eftersom den ger en bronzig bränna som man själv kan bygga upp under ett par användningar. Jag har knappt fått en enda missfärgning när jag använt denna och den ger verkligen ett naturligt och fräscht ”glow” som inte så många andra BUS-produkter ger.
Betyg: 5/5

Märke: Aco
Namn:Sunkissed Body lotion”(de har gjort om förpackningen men jag har inte hunnit fota den nya)
Pris: 69-89:-
Plus: Även denna bygger upp brännan gradvis och ger ett naturligt resultat som är lätt att få jämnt, är väldigt lättapplicerad.
Minus: Denna doftar också BUS fast snabbare än den från YR, ger ett något gulare resultat som är rätt vanligt bland BUS-produkter.
Omdöme: En bra budgetprodukt som jag absolut kan rekommendera då den är väldigt lättanvänd. Den kommer dock inte upp i samma betyg som den från YR då den ger ett gulare resultat vilket inte ser lika naturligt ut.
Betyg: 4/5 

Märke: St Tropez

Pris: 229:-
Plus: Ger en djup solbränna som inte drar åt det gula hållet och luktar fräscht.
Minus: Verkar snabbare än de andra produkterna så den är svårare att kontrollera brunhetsgraden på, blir väldigt lätt missfärgningar.
Omdöme: Helt klart en okej BUS som ger fin färg men är man ljus är den inte ultimat då man blir väldigt brun snabbt. Sedan tycker jag att den är betydligt svårare att få jämn trots att jag använt en handske som Micke köpte till. Lite trist med tanke på det lite dyrare priset!
Betyg: 3/5
Har ni någon BUS-favorit ni vill tipsa om?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh så bra tips. Har knappt ens hunnit sola då man som butikschef knappt hunnit se solen nu så här i början så detta e perfekta tipsen för lilla bleka mig haha

  2. FashionAndBeauty

    Girls! Ta en titt på min blogg med massa mode- och skönhetstips. I dagens inlägg tipsar jag om badkläder från Missguided som är ”to die for”, och hur du hänger med i cut-out-trenden. Senare under dagen kommer även dagens outfit – idag från Boohoo – en stilren Kim Kardashian-inspirerad! Släng in en kommentar och berätta vad ni tycker och vad ni vill ha tips om. (kolla även de gamla inläggen, igår berättade jag t.ex. om vart du kan hitta baddräkten Michelle har på sig när hon kommer in i Ex on the beach).
    finest.se/fashionandbeauty