Annawii

THURSDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Så var det torsdag igen och i dag går jag in i Vecka 25. Häftigt! Vet att många tycker att tiden går långsamt när de är gravida men själv hinner jag knappt med. Vips vad det är har vi vår lilla Cornelia i famnen ♥. Planerna för i dag är jobb för hela slanten och så ska jag försöka orka mig i väg och hämta ut ett paket. Igår var jag helt tömd på energi på eftermiddagen så jag sov en timme och var helt groggy efteråt. Det känns som att kroppen jobbar så otroligt mycket just nu och eftersom jag inte mår tiptop behöver jag nog extra mycket vila. Är inte riktigt van vid det men accepterar det och lyssnar vekrligen på min kropp så mycket mer än förut. Försöker även att hålla mig långt ifrån stress för så fort jag blir stressad får jag sammandragningar som gör lite ont så jag har börjat lära mig att inte stressa upp mig i onödan. Kan knappt fatta att jag för bara drygt ett halvår sedan gick runt med konstant stress/panikångest för det känns så långt i från i dag. Men att bli gravid och mentalt förbereda mig själv på att bli mamma gör verkligen gott och jag har fått en helt annan mentalitet. Sedan har ju jobbbytet gjort mig så gott då vi har det så trivsamt på jobbet även om det är stressigt i bland. Känner aldrig av den där negativa stressen som var en del av mitt ”gamla” liv. Skönt!
Vad gör ni i dag kära läsare?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    Vi körde förbi er igår när ni stod och fotade och sambon tutade och vinkade.. så pinsamt, jag ville bara sjunka genom jorden =) Han känner din karl men han såg bara förvirrad ut och såg nog inte vem det var 😉

    1. ANNAWII

      Hahaha jag vinkade glatt tillbaka, jag ser ju som en kratta så var helt säker på att det var en kompis ?. Micke undrade vem det var och jag berättade glatt men uppenbarligen hade ju jag helt fel haha. Vem är sambon? Micke blev nyfiken hihi

  2. Cecilia

    Åh, jag blir så avundsjuk, eller det är ett sånt fult ord men så som du beskriver ditt tidigare liv är exakt där jag befinner mig idag och jag hoppas hoppas hoppas att jag kan säga samma som du säger idag om ett halvår 🙂 Vill så gärna bli gravid men vi har inte lyckats sen i mars förra året & har ett jobb sol inte alls är rätt, vilket gör min vardag sjukt jobbig. Ville mest bara säga tack för att du visar att det går att "komma ur" min situation & att det kan bli så himla bra 🙂 Tack för en fin & inspirerande blogg fina du!

    1. ANNAWII

      Hej finaste! Jag förstår exakt vad du går igenom och mitt bästa tips är att börja med jobbet. Har du ett jobb du absolut inte trivs med, som ger dig ångest/panikångest och stressproblem är det inte värt det. En månad efter att jag slutade mitt gamla jobb blev jag gravid och jag tror absolut att det har mycket med att jag äntligen kunde slappna av och började må bättre. Det är sjukt jobbigt att behöva ta tag i det men det är värt det för vi alla förtjänar att få må bra <3.
      Stor kram <3

  3. Carolina

    vad härligt att höra! Det är såå viktigt att man trivs på sitt jobb, och med sin fritid också, förstås 😉
    Själv är jag ledig idag,så jag sitter hemma och myser och gör upp sommarplaner och dricker kaffe 🙂