Annawii

WEDNESDAY MORNING ♥

God morgon raringar! Igår trotsade jag illamåendet/tröttheten tillsammans med Micke och vi fick en riktigt fin dag i högsommarvärmen! Först hälsade vi på mamsen en snabbis som plockat fram en massa fina plagg från när jag var liten och sedan åkte vi ner på stan och åt lunch med Hanna på Sjöbris. Så mysigt! Vi satt på deras uteservering i säkert två timmar och sedan åt vi glass innan det var dags att gå hem. Livskvalité! Planerna för i dag är att städa lite här hemma och sedan äta lunch med mina föräldrar. Jag mår helt ärligt inte bra alls rent fysiskt just nu men att få komma ut och göra något annat gör så otroligt mycket för humöret då jag får tänka på något annat för en stund. Blir nog Sjöbris i dag igen då alla runt omkring oss åt en räktallrik som såg så god ut (vi tog så klart inte den haha) så jag vill testa. Eller så brummar vi i väg till Brännlands värdshus för det har mysigaste uteserveringen häromkring. Kan varmt rekommendera dem! Vad gör ni i dag?
Ha en superfin dag och njut av solen!
P.S. In och gratta min fina vän Therez som nyss blivit tvåbarnsmamma ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Tips om du inte testat: Älvtået! Jättegod mat och gott fika. Ekologiskt. Mycket grönsaker, jättegod vegetarisk mat (men finns även kött). Tips tips! Har inte riktigt koll på öppettider osv med kolla in deras facebook. Mysigast är helt klart att cykla efter älven dit. Tar inte lång stund från stan.

    1. ANNAWII

      Ja vi har åkt förbi och kikat och ska absolut fika där någon gång, däremot är deras matmeny lite liten och svår för denna donna som är väldigt begränsad när det kommer till mat just nu hihi