Annawii

SWEET SATURDAY MORNING ♥

God morgon sötnosar! Igår fick jag en rätt lugn dag och det var precis vad jag behövde! Gjorde undan lite hemmajobb, mös med katterna och fick besök av älskade mamsen som hade med sig presenter till Cornelia. Hon hade bland annat köpt det bedårande settet här ovan och jag tycker det är så fint. Längtar så till vi får klä vårt lilla mirakel i det ♥. Planerna för denna lördag är troligtvis lunch med bästa vännerna (om jag orkar, är lite snurrig i nuläget) och sedan tacos och myskväll med Micke. Jag är fortfarande slut och hade yrsel igår så ska försöka ta varje ledig dag som den kommer. Ska även njuta av min lilla mage som just nu är väldigt underhållande då vi även börjat kunna se rörelserna utanpå och det är så häftigt! Jag trodde aldrig att det skulle kunna vara så här magiskt att bära på ett liv i min mage men det är verkligen det finaste jag fått göra i mitt liv så jag försöker njuta och ta tillvara på varje stadie. Sedan illamåendet gick över har det verkligen sin charm att få vara gravid även om det så klart tar på krafterna också. Vad gör ni i dag?
Ha en fin dag raringar och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ramona

    Så mysigt med bebis, jag minns hur jag och min man var helt förstummade när magen började röra sig massor *haha* Häftigt. Njut och dröm och längta, är en underbar tid ni har framför er. Vilken mysig dress till mini, supersöt. Att shoppa bebis kläder är ju verkligen superskoj. Kram och ha en fin lördag <3

    1. ANNAWII

      Ja man blir så paff för det går så snabbt under den här tiden och händer så mycket från dag till dag, helt fantastiskt!
      Det är verkligen en fantastisk tid så vi njuter och försöker verkligen leva i nu:et :). Och ja, att shoppa till lillan är ju så roligt men hittills är det mamsen som shoppat mest. Hon hittar så mkt fint <3.
      Kram