Annawii

OUR STUDIO APPARTMENT IN MALAGA

Älskar det fina trapphuset som tog oss upp till vår härliga vindslägenhet
Det låg väldigt centralt, max 5 minuters promenad till saluhallen där vi köpte färska bär till frukost
Älskar att bo i lägenhet och köpa hem massor av godsaker till frukost/lunch
Direkt man klev utanför porten möttes man av mysiga små gränder med caféer,  charmiga butiker och restauranger i olika prisklasser
Vi bodde granne med ett churrosställe – Lycka!
Älskar när gamla byggnader blandas med färgglada detaljer lite här och där
Underbar säng som vi sov så gott i!Ni måste besöka saluhallen om ni åker hit för dessa jordgubbar var de bästa jag någonsin smakat!
Vi bodde 15 minuter från Primark så blev lite babyshopping där
Vi är så nöjda med vår studiolägenhet  i Malaga som vi bokade via Roomorama (de har lägenheter, hus & studios över hela världen). Läget var verkligen tiptop då vi nådde mer eller mindre allt på max 15 minuters promenad och själva lägenhet var superfräsch med stora rum, hyfsat nytt badrum och skön säng. Det enda jag kan tycka saknades var en balkong eller ett större fönster men vi bodde högst upp i en vindsvåning (fanns hiss som tur var) så kanske lägenheterna under har det, kan vara värt att kolla upp! Överlag tycker jag att det är så trevligt att boka lägenhet hus/poolhus när vi reser för då får vi se lite mer och kommer oftast undan billigare. Vi har faktiskt bokat så de tre sista gångerna i Spanien och varit supernöjda så har ni tålamod, är duktiga på att leta efter smultronställen och reser själva (kanske skönt med charter om man har barn?) tycker jag att ni ska testa det!
Hoppas att ni gillar bilderna sötnosar och har ni några frågor – Hojta!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.