Annawii

BABY ROOM WANTIES

Sängkläder* (499:-), Snuttefilt* (149:-), Kanin (219:-), Babypläd* (299:-)
Jag trodde helt ärligt att vi skulle ha shoppat så mycket mer till vår lilla Cornelia vid det här laget men butikerna är inte sprängfyllda med kläder vi gillar (bohemiskt, virkat, kabelstickat och spets á la Chloé) så vi avvaktar nog lite. Däremot har jag hittat massor av fina inredningsdetaljer som jag är lite sugen på och ovan ser ni fyra av dem. Sängkläderna SKA vi köpa trots att de är i dyraste laget (nu får man dock 40% rabatt på det med koden ”335728” hos Ellos) och jag hoppas på att mor- eller farföräldrarna vill köpa hennes första nalle/snuttefilt som mer än gärna får vara en mjuk liten kanin. Tycker det är så fint om första gosedjuret kommer från mor/farföräldrarna för då kan hon ha kvar det för evigt och tänka på dem när hon ser det . En fin filt vill jag också ha och den ovan är superfin men är även sugen på ”Älskad” från Ikea, tycker den är bedårande!
Vad dras ni åt för inredning/stil när det kommer till era småttingar?
*Adlinks
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Ikeas filten är ett budgetfynd, så fin! I bomull dessutom så går bra att tvätta om så krävs. Jag har faktist gett bort den som bebispresent till två vänner. Båda använde den massor!

  2. Isabella

    Påslakan var urfint! 🙂
    Vi satsar mycket på neutrala saker, just för eventuella framtida syskon.
    Kan tipsa om de små vita handdukarna från Ikea. Guld värt om man får en kräkbebis och dregglisarna från Ikea är de absolut bästa för att rädda bebisen kläder någorlunda 🙂