Annawii

PREGNANCY WEEK 20

Då närmar jag mig slutet på vecka 20 (halvtid – woho!) och som ni ser börjar den karaktäristiska babymagen växa fram. När jag ligger ner spänner hela magen och den känns exakt som en sån där plastfotboll man hade när man var liten – väldigt fast och sprängfylld redan haha ;). Det är rätt häftigt för det blir på något sätt mer verkligt när magen börjar ta form och jag ser fram emot att se hur den växer och att få klä upp den i fina maxiklänningar i sommar. Tycker det är så vackert!
Måendemässigt har det varit en bra vecka och jag mår inte alls illa särksilt ofta. Det kan vara när jag är övertrött/överhungrig men överlag mår jag bra. Är dock fortfarande ganska begränsad när det kommer till mat men eftersom jag mestadels är sugen på bra mat gör det inget att jag måste variera mig mellan ca: 3-4 rätter. Så länge jag får i mig mat som är bra för mig och lillan är jag mer än nöjd!
På det personliga planet har detta varit en fantastisk gravidvecka! Vi har fått göra ultraljud och jag grät glädjetårar under hela besöket för det var så fint och fantastiskt. Jag var lite orolig innan att något skulle vara fel (tror det är naturligt när man velat ha barn så länge som vi velat) och när vi fick se att allt såg bra ut släppte det och jag kände mig så glad, lycklig och stolt. Det var en magisk känsla! Och bara dagen efter ultraljudet började vi kunna känna små sparkar från lilltjoppan så det känns verkligen som att vi gått från att inte ha någon kontakt alls med henne till att vi nu börjar lära känna henne lite smått. Det är så häftigt och min favoritsyssla just nu är att ligga och känna på hennes puls och små sparkar varje morgon och kväll. Vårt älskade lilla mirakel ♥.
Hur kände ni er kring halvtid – Började ni också känna att det blev mer verkligt?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.