Annawii

DE FÖRSTA SPARKARNA ♥

I förra veckan kunde vi äntligen känna de första sparkarna från vårt lilla busfrö Cornelia och nu lever hon rövare där inne från det att jag går och lägger mig till att jag kliver upp på morgonen. Hon verkar gilla att snurra runt medan jag ligger ner och det är så mysigt att vakna på natten och känna hennes rörelser och sedan lägga handen på magen och känna de små, mjuka sparkarna. Blir alldeles varm inombords och hjärtat fylls med så mycket kärlek att det nästan sprängs ♥. Vet att vissa tycker att det är lite läskigt men både jag och Micke tycker att det är bland det mest fantastiska vi varit med om och det känns verkligen som att vi får lite mer kontakt med vårt lilla mirakel där inne. Vår lilla busfia som verkar ha fullt sjå med att snurra runt och vara exakt överallt i hela magen haha ;). Är så otroligt lycklig just nu och känner mig även så löjligt stolt över att vi äntligen lyckats börja skapa ett nytt liv tillsammans. Det hade jag aldrig kunnat tro för ett år sedan då vi velat ha barn så pass länge så ni får ursäkta min töntighet och stolthet men jag tror de flesta som fått kämpa för att bli gravida i flera år känner ungefär samma sak. Det blir en tillfredsställelse som suddar bort allt annat oviktigt i livet och det är helt enkelt lite lättare att känna sig nöjd även om allt inte är perfekt i övrigt i livet!
Hur kände ni som har/väntar barn när ni kände första sparkarna?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fashionvein

    Det är sååå coolt! Denna vecka har det börjat för mig med och då också oftast på kvällen, men det går alltid så fort så M hinner aldrig få känna dem, men det kommer 🙂 Vi har en manick från Clearblue som gör att man kan lyssna på bebisens hjärta hemma hur ofta man vill – skaffa den! Häftigaste känslan att höra det lilla men starka hjärtat slå <3

  2. Johanna

    Jag kände första fladdret i v 13. Trodde inte det var sant men jag berättade det för bm och hon sa att det händer. Men sen dröjde det flera veckor innan jag kände nåt igen. Moderkakan flyttade runt på sig och hamnade fram så ordentliga sparkar fick jag först i v 25. Men jag kände bebis hela tiden fast inte så tydligt ?

  3. Sun

    Åh! Jag längtar också efter att få känna sparkar. Vi har också kämpat länge och tillslut blev det ivf/icsi som resulterade i en liten en som ligger och växer i min mage. Är i v.14 nu. Så sparkar är nog några veckor bort.

  4. Anonym

    Visst är det helt underbart? Du kommer märka att det mesta blir mycket mindre viktigt, tex hur man ser på sin kropp och hur man förhåller sig till saker som man innan kunde fixera ihjäl sig på. Man fattar mer vad det riktigt viktiga är.

    1. ANNAWII

      Oja nu är ju det viktigaste att hon där inne mår bra! Och man slutar stressa upp sig för sånt som egentligen inte är så viktigt eftersom man själv vill må så bra man kan för henne <3.
      Kram

  5. Jenny

    Jag tyckte det var svårt att urskilja dem i början. Tror det va ungefär v 18 jag kände det första. Sen är det ju bara härligt, förutom på slutet när det känns som att hen vill ut genom huden, haha 😉

  6. Gina

    Åh så mysigt!! ❤️ Jag fattade inte vad det var i början (för 7 veckor sedan kände jag första fladdret) och sedan när det blev starkare tyckte jag det var lite läskigt men nu är det ju det mysigaste som finns! När han sparkar och har sig där inne känns det som att vi mer är ett på något sätt, lilla bäbisen känns som en del av min egen kropp just nu och när han rör sig och jag känner det utanpå magen känns det som att vi "kommunicerar", låter kanske helt knäppt men det är tusan magiskt! 🙂 Det är helt otroligt att vara gravid och jag trodde jag skulle förstå känslan innan men det måste helt enkelt upplevas. Jag är så glad för er skull Anna som också får uppleva den här känslan.