Annawii

IT’S A GIRL ♥

God morgon sötnosar! Igår hade vi äntligen tid för vårt ultraljud och det var en av de mest magiska upplevelser i mitt liv! Jag började gråta direkt vi fick se vår lilla kaka och grät av glädje under hela besöket då allt vsade sig vara tiptop. Så skönt att äntligen få se att allt är okej efter att ha gått och oroat sig de senaste veckorna! Vi fick även en titt i de nedre delarna och med största sannolikhet är det en liten, tumsugande, tös som bakas i min mage ♥. Tänk att Micke vetat det hela tiden och jag sedan två veckor tillbaka – helt fantastiskt! Förutom ultraljud hann jag även med att paja min mobil igår men tack vare att vi fick en akuttid på Fixiphone.se så löste det sig snabbt. Är ju smått beroende av mobilen då jag behöver den i alla mina tre jobb så fick lite panik där ett tag haha ;). Planerna för i dag är att städa lite här hemma och sedan ska denna blivande mamma vila, mysa med missarna och bara njuta av vårt lilla mirakel i min mage. Är så otroligt lycklig just nu och det känns extra fantastiskt att få åka till Spanien på söndag och fira vår lycka tillsammans ♥.
Ha en toppendag världens bästa ni!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åhh, så himla roligt!! Vad skönt att allt såg bra ut, det måste vara en lättnad att få veta det 🙂 Lycka till med bebben och allt där till 🙂

  2. Fashionvein

    Myyys! Stort grattis! Men hur kan den lilla saken få plats i din platta mage?? Haha jag är ju gigantisk redan 😛 Sjukt hur olika det kan vara. Din mage lär ju säga plopp vilken sekund som helst 🙂

  3. Anonym

    Vad roligt! Det bästa jag visste är att veta könet på lilla bebisen. Grattis till en liten prinsessa. Det bästa med det är att det finns så otroligt mycket gulliga och fina kläder man kan köpa.

    1. ANNAWII

      Tack fina!
      Du har helt rätt och jag har varit i kontakt med honom, dock har vi hittat en ny favvo på Ikea så vi velar mellan den och denna hihi. Så svårt val!
      Kram och tusen tack för att du är så rar <3

  4. Gina

    Åh så roligt, och vad mysigt med en liten tjej! Var själv på ultraljud för 5 veckor sedan och vilken grej! Så häftigt att få se lillen (vi får EB pojke:) ) live och se hur han sträckte sig och rörde sig. Absolut topp 5 av det fränaste jag upplevt! Han förväntas titta ut 29/8 och jag vill bara att tiden ska gå snabbare! ? Kram på dig!

  5. Anonym

    Åh vad underbart! Stort grattis! Det är verkligen en underbar känsla, att se sitt barn för första gången får hjärtat att smälta och är en obeskrivlig känsla <3 har bf idag så får se när våran bebis har bestämt sig för att komma 🙂

  6. Anonym

    Hi hi..ja med ha gissat rätt på en liten tösabit☺ Vilken lycka allt va bra!☺ Vilken v ä du i nu? O va fick du för bf?
    Kram Linda. ..ha själv en tös som fyller 6 år i sommar..hon är mitt allt❤

  7. Emelie

    Vad härligt, grattis! Har RUL om mindre än en månad och det känns som en evighet dit..! Vill ju bara få komma och se om allt är bra med den lilla bebisen.
    Ha en fin dag!

    1. ANNAWII

      Åh grattis hjärtat! Jag förstår dig men samtidigt går tiden så fort! kan inte fatta att jag gått halva tiden redan, nu gäller det att börja förbereda sig rent materiellt för vi har inget än haha.
      Kram

    1. ANNAWII

      Ja det kändes så skönt att få se att allt såg ok ut, sen var det bara en bonus att hon kunde se vad det var för en liten kaka hihi. Kram <3